Başkan Faruk Demir’in çalışmaları göz dolduruyor

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yaptığı çalışmalarla halkının takdirini kazanmaya devam ediyor

GÜNCEL 13.06.2023 14:02:00 0
Başkan Faruk Demir’in çalışmaları göz dolduruyor

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, göreve geldiği günden beri  Kentte yaptığı çalışmalarıyla Ardahan halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. Ardahan’da altyapı, üst yapı, asfalt, kaldırım, ışıklandırma, çevre düzenleme, sosyal yaşam alanları çalışmaları ile hizmet görmeyen yerlere hizmet götüren Demir, Ardahan’ın hizmet görmeyen hiçbir yeri kalmayacak’ sloganıyla yola çıkmıştı. Ardahan halkına verdiği sözleri birer birer yerine getiren Başkan Demir, yaptığı çalışmalarla halkının kalbinde taht kurdu.

Başkan Demir ’in çalışmaları sosyal paylaşım sitelerinde de yüzlerce beğeni ve yorum alıyor. Sosyal paylaşım sayfalarında, çalışmalardan memnuniyet duyan Ardahan halkı tarafından kendisine takdir ve teşekkür mesajları yağıyor. Her fırsatta Ardahan halkı ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyen Başkan Demir, yapılan her çalışmanın ardından Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyor. Hafta içi, hafta sonu demeden çalışmaları takip eden ve Ardahan halkıyla her fırsatta bir araya gelen Demir, sadece bayramlarda ve özel günlerde halkının yanında olan belediye başkanlarından bu özelliğiyle de ayrılıyor.

Ardahan’da yol, asfalt, kaldırım, alt yapı, çevre düzenlemesi, Dolmuş durakları, Asma köprü, Bungalov evler, gibi birçok çalışmaya imza atan Başkan Demir, ayrıca kurduğu ikili ilişkiler ile belediyeye birçok hibe araç kazandırarak Ardahanlı vatandaşların hizmetine sundu. Sokak hayvanlarından çöp konteynerine kadar her ayrıntıya dikkat eden Başkan Demir, Ardahan’ı yaşanabilir bir kent yapmak için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

 


1

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

2

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

3

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

4

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler

5

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU