Başkan Faruk Demir, başka bir Ardahan mümkün

Belediye Başkanı Faruk Demir, yapılan çalışmaları incelemelerde bulundu

GÜNCEL 15.09.2023 13:15:00 0
Başkan Faruk Demir, başka bir Ardahan mümkün

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Belediyenin yaklaşık 10 noktada devam eden çalışmalarını ve kente kazandırdığı TEKSTİL fabrikasını yerinde incelemelerde bulunduklarını belirterek, başka bir Ardahan mümkün dedi. Ardahan Belediyesi, il genelinde vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla yol ve kaldırın yapım ve onarım ve her mahallede yapılan taziye evlerinde çalışmalarına devam ediyor.

Ardahan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde ve çarşı merkezde yol, kaldırım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Ardahan Belediyesi ekipleri, belirlenen program dahilinde kentin yol sorununu çözüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir “Ekiplerimiz büyük bir hassasiyet ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Hem mahallelerimiz hem de ilçe merkezimizde yol yapım ve onarım çalışmalarımız ve mahallelere yaptırdığımız taziye evlerinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi