Başkan Demir’den Tv kanalımıza hayırlı olsun ziyareti

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir geçtiğimiz günlerde yayına aldığımız YouTube kanalımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 24.11.2022 16:18:00 1
Başkan Demir’den Tv kanalımıza hayırlı olsun ziyareti

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir geçtiğimiz günlerde yayına aldığımız YouTube kanalımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ardahan Medya gazetemizin resmi yayın organı olan Ardahan Medya Tv’nin kentte önemli bir eksikliğin giderilmesinde öncülük edeceğini söyleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, sorumlu müdürümüz Barış Bilgin ve Ardahan Medya Tv sunucusu Çiğdem Koçak ile gündeme dair konularda da görüş alış-verişinde bulundu.

Gazetemiz bürosunda belediyenin yaptığı çalışmaları anlatan Demir, daha sonrasında medya ekibimiz ile birlikte sahada incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşımı yaptı.

Başkan Demirin çalışmalarını ve projelerini anlattığı sırada Ardahanlıların Demir’e gösterdikleri ilgi dikkatlerden kaçmadı.


Kasım Tırpancı
24.11.2022 18:48:58
Ardahan'da yapmış olduğu büyük yatırımlar nedeniyle herkes tarafından taktir edilen Belediye Başkanı Faruk Demir'in güven verici beyanlarına yer veren Ardahan Medya gazetemiz Müdürü Barış Bilgin ile çalışanlarını başlattıkları canlı yayın dolayısıyla tebrik ederken, bir yenilik başlatan gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Demir'e gazetecilerimiz adına teşekkür ederiz.

1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu