Başkan Demir, taziye evi çalışmalarını inceledi

Ardahan Belediyesi’nin ‘Her Mahalleye Taziye Evi’ projesi kapsamında İnönü Mahallesi’nde hayata geçirdiği taziye evi yapım çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL 21.08.2023 16:29:00 0
Başkan Demir, taziye evi çalışmalarını inceledi

Ardahan Belediyesi’nin ‘Her Mahalleye Taziye Evi’ projesi kapsamında İnönü Mahallesi’nde hayata geçirdiği taziye evi yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, taziye evinde incelemelerde bulundu. 

1 kattan oluşacak taziye evinde, muhtarlık ofisi, mutfak, bay ve bayan bölümleri ile abdesthane yer alacak. Taziye evinde çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Taziye evinin çalışmalarını yakından takip eden Başkan Demir, çalışmaları yerinde görmek için İnönü Mahallesine gitti. Taziye evinde denetimlerde bulunan Başkan Demir, yetkililerden bilgi aldı.

Taziye evinin İnönü Mahallesi’ne hayırlı olmasını dileyen Başkan Demir, “100 yıllık bir eksiğimizi, yine sizler ve gerçek Ardahan severlerimiz ile gideriyoruz. Acılar paylaşıldıkça azalır, anlayışı ile yola çıktığımız, her mahallemize bir taziye evi ve muhtarlık ofisi, inşaatlarımız bütün hızıyla devam ediyor.  Ne demişsek o, Belediye çalışıyor, Ardahan kazanıyor. Bizi izlemeye devam edin”. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı