Başkan Demir, emekçi kardeşlerimiz, “yeni bir Ardahan”  için canla başla çalışıyor

Ardahan Belediyesi ahşap Atölyesinde, kent mobilyası üreterek sorumluluk alanlarında kullanıma sunuyor

GÜNCEL 17.11.2023 15:25:00 0
Başkan Demir, emekçi kardeşlerimiz, “yeni bir Ardahan”  için canla başla çalışıyor

Haber: Bedrettin Şuay

Ahşap, mobilyalarını kendi atölyelerinde üreterek geri dönüşüme katkı sunan Ardahan Belediyesi, aynı zamanda tasarruf da sağlıyor. Atölyesi’nde çalışan ustalar kaliteli ve düşük bütçeli kent mobilyaları üretiyor. Bank, kamelya, piknik masası, ahşap büfe, salıncak, çöp kutusu, gibi ürünler, ustaların maharetli ellerinden geçiyor.

Yapılacak ürünü  türüne göre boyutlandıran ve ürünü hazırlayan ustalar, İhtiyaç ve talep odaklı ürünler üreterek ortaya birbirinden kalite ürünler çıkarıyor. Farklı tür ve boyutlarda üretilen ürünler, Ardahan’ın dört bir yanında Belediyenin sorumluluk alanında bulunan park, bahçe, meydan gibi alanlara yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuyor. Ardahan Belediyesi bu işlemlerin dışında, kent genelindeki mobilyaların bakım ve onarımını da düzenli aralıklarla yapıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, çalışmalarımız kapsamında her mahallemize “”ÇOK AMAÇLI SEMT EVİ”” projemizin çoğu gereksinimini kendi bünyemizde yapıyoruz. Masalarımız, bizim dönemimizde kurduğumuz ahşap atölyemizde imal ediliyor. Bu işi yapan emekçi kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum “yeni bir Ardahan”  için canla başla çalışıyorlar dedi.

 

 


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti