BAŞKAN DEMİR: “BAL FESTİVALİ 12-13 AĞUSTOS’TA KALEDE YAPILACAK”

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, gazetecilerle buluştu, bal festivaline ilişkin açıklamalar bulundu.

GÜNCEL 25.07.2023 17:35:00 0
BAŞKAN DEMİR: “BAL FESTİVALİ 12-13 AĞUSTOS’TA KALEDE YAPILACAK”

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, gazetecilerle buluştu, bal festivaline ilişkin açıklamalar bulundu.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Bungalov Evler Salih Aktürk Sosyal Tesislerinde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” günü dolayısıyla ilde görev yapan gazetecileri tebrik eden Başkan Demir, 12-13 Ağustos tarihlerinde Ardahan Kalesi’nde yapılacak olan Bal Festivali’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Bungalov Evler Sosyal Tesislerinde ağırladığı gazetecilere konuşan Belediye Başkanı Faruk Demir, kentlerin gelişimi için yerel basının taşıdığı ağırlığın önemine dikkat çekti. 

Kamuda alınan tasarruf tedbirleri kapsamında Bal Festivali’nin yapılıp yapılmayacağı yönünde tüm merak edilenleri basın mensuplarına aktaran Başkan Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“TASARRUF GENELGELERİ NEDENİYLE BAL FESTİVALİMİZ 12-13 AĞUSTOS’TA YALNIZCA KALE’DE YAPILACAK”

 “Önümüzde yıllardır yapılan Ardahan Bal Festivalimiz var. Bu sene kamuda çeşitli tasarruf genelgeleri yayınlandı. Bu durum bizi de kapsıyor. Festivalimizi gündüz ormanda, akşam da Kale’de yapmayı düşünmüştük. Ama biz de bu tasarruf genelgelerine uymak zorundayız. Aksi takdirde genelgeye aykırı davranmış oluruz. Organizasyon komitemizle konuşarak festivalimizi iptal etmek yerine sadece bir yerde yapmayı yani Kale’de olmasını kararlaştırdık. Böylece çok masraf yapmanın da önüne geçmiş olacağız.

“FESTİVAL’DE MUSA EROĞLU BİZLERLE BİRLİKTE OLACAK”

Tabi ki gönlümüz vatandaşlarımızın iki gün boyunca dinlenebilecekleri ormanlık alandı. Ancak maalesef tasarruf ederek sadece Kale’de festivalimizi gerçekleştireceğiz. Değerli hemşehrilerimizin anlayışına sığınarak festivalimizi 12-13 Ağustos’ta Ardahan Kalemiz ‘de yapacağımızı duyurmak istiyorum. Sunucumuz dâhil tüm sanatçılarımız Ardahan’dan olacak. Yalnızca dışarıdan sanatçı olarak Musa Eroğlu üstadımızı hemşehrilerimizle buluşturacağız. Kendi kaynaklarımızla 2 gün boyunca Kalemiz ’de festivalimizi yapmış olacağız.” 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak