BAŞKAN DEMİR, ACENTE YETKİLİLERİNİ BUNGALOV EVLERDE AĞIRLADI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, ‘İnfo Gezisi’ kapsamında Ardahan’a gelen acente yetkililerini Bungalov Evlerde misafir etti.

10.11.2023 12:51:00 0
BAŞKAN DEMİR, ACENTE YETKİLİLERİNİ BUNGALOV EVLERDE AĞIRLADI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, ‘İnfo Gezisi’ kapsamında Ardahan’a gelen acente yetkililerini Bungalov Evlerde misafir etti.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Türkiye’nin öncü seyahat acentelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Müdürleri ile Salih Aktük Sosyal Tesilerinde bir araya geldi.  Ardahan'ın turizmi üzerine acente yetkilileri ile detaylı sohbet gerçekleştiren Başkan Demir, Ardahan Belediyesinin turizme yönelik yapmış olduğu çalışmalardan bahsetti.

Belediye Başkanı Faruk Demir, doğa, tarih ve kültür turizminde Ardahan’ın çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Doğu Ekspresi turlarının Ardahan’ın turizm potansiyeli açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Demir, “Doğu Ekspresi turları programına Ardahan'ın da dahil edilmesi turizm açısından çok önemli. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ardahan her köşesinde hikâyesi olan tarih, kültür ve doğa harikası bir kent. 3 gün sürecek bu gezi boyunca kentimizin tarihi, kültürel ve doğa harikası lokasyonlarını gezip göreceksiniz. Size bu süreçte çok iş düşüyor. Çünkü burayı yerli ve yabancı turistlere anlatacak, tanıtacak olan, onları buraya çekecek olan sizlersiniz. Bu gezinin kentimizde alternatif turizmin canlanması adına çok önemli olacağını düşünüyorum. Bugün bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki geldiniz, iyi ki bizimlesiniz" dedi.

Başkan Demir program sonunda misafirlere Salih Aktürk Sosyal tesislerini gezdirdi.

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi