BAŞKAN CANER ÇOBAN: “BİNA SERHAT ARDAHANSPOR'A TAHSİS EDİLSİN”

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, Serhat Ardahanspor kulübünün yaşadığı barınma ve tesis sorununun çözüm bulması için çağrıda bulundu.

GÜNCEL 30.06.2022 13:26:00 0
BAŞKAN CANER ÇOBAN: “BİNA SERHAT ARDAHANSPOR

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, Serhat Ardahanspor kulübünün yaşadığı barınma ve tesis sorununun çözüm bulması için çağrıda bulundu.

Ardahan’ın sorunlarına duyarlılığıyla tanınan Başkan Çoban, geçmiş yıllarda yüksekokul olarak kullanılan binanın Serhat Ardahanspor’a tahsis edilmesi için destek ve çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Kıymetli Ardahanlılar, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Şuan önünde çekim yaptığımız binanın Serhat Ardahanspor kulübüne tahsis edilmesi için kampanya başlatılmış ve Ardahan kamuoyundan destek talep edilmişti. Bizde Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanlığı olarak konuya duyarsız kalmamak gençlerimize ve spor kulübümüze destek olmak için buradayız. Bu bina daha önce yüksekokul lojmanı olarak kullanılıyordu şuan hangi kurum mahiyetinde bilmiyoruz. Başta Ardahan Valimiz, Belediye başkanımız, Rektörümüz, Emniyet, Jandarma ve Tugay komutanımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz kent konseyimiz iktidar ve muhalefet siyasi parti başkanları olmak üzere buradan herkese seslenmek istiyorum. Lütfen şehrimizin spor kulüplerine destek olalım bu binayı Serhat Ardahanspor kulübüne tahsis edelim. Yeniden Refah Partisi olarak şehrimizdeki tüm sporcuların arkasındayız. Ayrıca bu kadar olumsuzluklara rağmen yılmadan direnen ve şehrimize artı katan bütün spor kulüpleri ve sporcularımıza sevgi ve hürmetlerimizi iletiyorum.” diye konuştu.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak