BAŞKAN ADAYI YILMAZ: “ATSO’DA ACİL KAN DEĞİŞİMİ GEREKİYOR”

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ömer Yılmaz, ekibiyle birlikte gazetemizi ziyaret etti.

GÜNCEL 28.09.2022 18:53:00 0
BAŞKAN ADAYI YILMAZ: “ATSO’DA ACİL KAN DEĞİŞİMİ GEREKİYOR”

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ömer Yılmaz, ekibiyle birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasında artık bir kan değişiminin zorunluluğu olduğuna vurgu yapan ATSO başkan adayı Ömer Yılmaz, mevcut yönetimin bir daha iş başına gelmesi durumunda Ardahan’ın birçok alanda özellikle ticaret alanında geri kalacağını söyledi.

Yılmaz: “Genç, alanında başarılı ve enerjik bir kadroyla yola çıktık. ATSO delegesi bu kadroya güvensin, bu seçim bir parti ya da siyasi bir yarış değildir. Biz ATSO seçimine siyaseti kesinlikle karıştırmıyoruz. Algı operasyonu yapıp seçimi farklı noktalara çekmek isteyenler şunu çok iyi bilsin ki, bizim temel sevdamız Ardahan’dır, ticarettir, göçün önünü kesmek ve ihracat kalemlerini artırmaktır. Bugün Sarp Sınır Kapısı ticari anlamda tam teşekküllü hizmet veriyorsa, Posof Türkgözü ve Çıldır Aktaş Sınır Kapısı’nda in cin top oynuyorsa bu başarısızlık mevcut yönetimin karnesidir. Ardahan halkı kapılardan hiçbir fayda görmemektedir. İkili ilişkileriniz bozulmasın diye Ardahan’ın sorunlarını görmezden gelemezsiniz” dedi.

Mevcut yönetimin ortaya koyduğu bir başarı söz konusu olsaydı bu ekip aday olmazdı diyen ATSO Başkan adayı Ömer Yılmaz, projelerini de açıkladı.

Yılmaz şunları söyledi: “Rengimiz sarı hedefimiz sorunlarından kurtulmuş bir Ardahan hayalidir. Biz bu ekiple Ardahan’ın üzerinde ki ölü toprağı atacağız. Ardahan'a tam kapsamlı bir Gümrük Müdürlüğü kurmak için adayız, Yukarıcambaz köyüne Lojistik Merkezi kurmak için adayız,  Organize Sanayi Bölgesi'ndeki parsel sorununu çözerek potansiyel yatırımcıları bölgemize yatırım yapmaları konusunda teşvik etmek için adayız. Ticaret Borsası kurmak için adayız. İhracatçılar Meclisi kurmak için adayız. Seçimden seçime değil, her zaman üyelerimizin yanında olmak için adayız.” 
 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı