BAŞKAN ADAYI ÖZMEN DEMİR: “2 EKİM’DE RENGİMİZ KIRMIZI”

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlık seçimlerine sayılı günler kala ATSO Başkan Adayı Özmen Demir, Esnaf ziyaretlerine hız verdi.

GÜNCEL 27.09.2022 12:40:00 0
BAŞKAN ADAYI ÖZMEN DEMİR: “2 EKİM’DE RENGİMİZ KIRMIZI”

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlık seçimlerine sayılı günler kala ATSO Başkan Adayı Özmen Demir, Esnaf ziyaretlerine hız verdi. Tüm esnafları gezmeye gayret gösteren Demir ve ekibi, gittiği her yerde ilgi ve samimiyetle karşılanıyor.

2 Ekim’ de gerçekleşecek olan ATSO seçimlerine kırmızı pusulayla katılacak olan başkan adayı Özmen Demir’in seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İnşaat başta olmak üzere beyaz et sektöründe Kars-Ardahan-Artvin bölge bayiliğini yapan, 48 kişiye iş istihdamı sağlayan iş insanı Özmen Demir, esnafları ziyaret ederek, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlatıyor.

Gazetemizi ziyaret eden Başkan adayı Özmen Demir, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan adayı Demir, “Bizler bu hafta sonu ATSO seçimlerinden galip gelebilmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bizler buna inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Seçime kırmızı renk pusulayla katılacağız. Ticaret erbabı olan, ticaretle uğraşan, memleketin sorunlarını kendisine sorun edinen ve çözüm konusunda adım atan bir ekiple yola çıktık” dedi.

ARDAHAN EKONOMİSİNE CAN KATACAĞIZ

Ardahan’ın kaybedeceği zamanının olmadığını belirten ATSO’nun genç ve işinde başarılı başkan adayı iş insanı Özmen Demir, “Demir yolu başta olmak üzere, üç sınır kapısı olan Ardahan’ın, ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda daha güçlü bir kent olmasını istiyoruz. Komşu ülkelerle ticaret iş birliğimizi geliştirmek için yoğun bir mücadele vereceğiz. Hopa örneğini görüyoruz. Ticaretle uğraşan ve yaklaşık 800 üyesi bulunan ATSO’da ki birbirinden değerli iş insanlarımızla görüşmelerimiz sürüyor. ATSO Başkan adaylığım yapılan istişare sonucu ortaya çıkan bir karardır. Serhat ilimizin sınır kapılarında yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve bölgemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için adayız. Komşu illerin Ticaret Odaları ve il dışında yaşayan iş insanlarımızla ortak proje geliştireceğiz. Kısacası Ardahan ekonomisine can katacağız. Birlikte hareket edeceğiz, ortak fikir üreteceğiz ve birinci önceliğimiz Ardahan’dır” diye konuştu.

KRİZ MASASI KURACAĞIZ

Başkan adayı Demir, “2 Gümrük kapısı olan bir ilde gümrük müdürlüğünün olmaması en büyük kaybımız. Ve ticarette yok denecek seviyede. Bunlarla ilgili çalışma yapacağız. Bunların yanı sıra Ticaret odasında bir kriz masası hazırlayıp, bu kriz masasında ticaretle uğraşan iş adamlarımızın sorunlarını çözmeyi amaçlıyoruz. Kışın sıkıntı yaşayan esnafın daha sağlıklı bir şekilde kış dönemini geçirmesi için projelerimiz var. Ve bu projeleri hayata geçirerek esnafın rahatlamasını sağlayacağız. Üye aidatlarında indirime gideceğiz” şeklinde konuştu.


1

“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı

2

Damal mesire alanında temizlik çalışması

3

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

4

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

5

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti