BAŞKAN ADAYI ÖZER, ODAMIZA KALICI ESER BIRAKACAĞIM

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Deniz Özer, kalıcı eser bırakma konusunda hedeflerinin olduğunu söyledi.

GÜNCEL 12.11.2021 16:31:00 0
BAŞKAN ADAYI ÖZER, ODAMIZA KALICI ESER BIRAKACAĞIM

ŞENOL KİRMAN

Geçtiğimiz günlerde 2022 yılının ilk aylarında gerçekleşecek olan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Deniz Özer, çalışmalarına devam ediyor.

Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Deniz Özer, "Esnaflarımızın ve kamuoyunun takdirini alacak bir yönetim kurulu ile seçime hazırlanıyoruz.  Eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız kalmayacak. Esnaf arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacak. Sivil toplum kuruluşları şehrimizin hareket mekanizmasıdır. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler ederek şehrimizi ve esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kalıcı eser bırakma konusunda hedeflerinin olduğunu vurgulayan Özer, "Üyelerimizin teveccühüyle eğer göreve gelirsek odamıza kalıcı eser bırakmak istiyorum. Odamıza ait bir kıraathane olur, cenaze aracı olabilir vb. bunun için çalışmalarımız olacak." ifadelerini kullandı.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı