BAŞKAN ADAYI EYİP ALTUN, “ARTIK DEĞİŞİM ŞART OLMUŞTUR”

Göle Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi, 08 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 09.30'da Kızılay İş Merkezinde yapılacak.

GÜNCEL 7.01.2022 13:14:00 0
BAŞKAN ADAYI EYİP ALTUN, “ARTIK DEĞİŞİM ŞART OLMUŞTUR”

Göle Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Eyip Altun, yaptığı açıklamada, “Göle Esnaf ailemiz büyük bir aile, esnaflarımızın menfaatleri korunması ve en iyi şekilde temsil edilerek, yönetimde sözü olması için artık değişim şart olmuştur” dedi.

Esnafların menfaatleri için çeşitli konularda ön protokolleri gözleme aldıklarını kaydeden Altun açıklamasını şöyle sürdürdü; “Yaptığımız çalışmalar, ürettiğimiz projeler ise esnaflarımızın problemlerine bir nebze katkı sağlamak amacıyla esnaflarımız ve ailelerinin bulundukları zor şartlardan kurtarılıp, kepenk kapatmasının önüne geçmeye yönelik oldu.

Esnaf olarak esnafın durumunu iyi bilen biriyim. Esnafımız zor ve yıpratıcı bir süreçten geçiyor. Ekonomimizin temel taşı olan esnaf ve sanatkarlarımız maalesef bir süredir sıkıntılar yaşamaktadır ve ilçemize zincir marketler 9. Şubesini açmıştır. Bu zincir marketler esnafımızın önünü kesmekte ve her iş dalında satış yapmaktadır. İlçemizin nüfusu ve kapasitesi göz önünde bulundurulduğunda, 9 ulusal marketin, esnafımızı kötü yönde etkilediği göz önünde bir gerçektir. Bizler bunun bilincindeyiz ve esnaf olduğumuz içinde esnafımızı en iyi anlayan olduğumuzu belirtmek istiyorum. Adil ve dürüst bir yönetim şekli ile üyelerimize seçilirsek hizmet edeceğimizden herkes emin olsun. Her zaman esnafımızın yanında olacağız. Ardahan Göle Esnaf ve Sanatkarlar Odasının imkanlarını daha çok esnafımıza, kolay, hızlı ve etkin bir şekilde sunmak adına yönetime talip olduk. Bu durumda Göle Esnafımızın desteklerini beklerken, önemli olanın Göle ve Göle Esnafının menfaati olduğunu hatırlatmak isterim. Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığına talip olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diler nezaket ve samimiyet dahilinde halkın menfaatine yönelik bir seçim havası olmasını temenni ederim.

Esnaflık yaşadığımız yerin hem ekonomisini hem hizmet ihtiyacını ayakta tutan en önemli değerdir. Ekonomik ve toplumsal hayatın vazgeçilmezi olan esnaflarımız emeği ve ekmeği için, her geçen gün, şartlar ne olursa olsun zorlu mücadelesini sürdürmektedir. Esnafımızın emeğinin karşılığını alması ve her türlü hibe projelerden yararlanması için elimizden gelen tüm projeleri ortaya koymayı, esnafımızın tüm konularda danışman olarak hizmet vereceğimizi taahhüt ediyoruz”.


1

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

2

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

3

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

4

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

5

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi