BAŞKAN YILMAZ: "SEÇİMLERE İDDİALI GİRECEĞİZ"

DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, ?Yılsonuna kadar tüm ilçelerde, köylerde ve mahallerde örgütlenmiş olacağız ve 2022 yılında olası bir seçime iddialı bir şekilde gireceğiz? dedi.

SİYASET 19.04.2021 17:09:37 0
BAŞKAN YILMAZ:

ŞENOL KİRMAN

DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, ?Yılsonuna kadar tüm ilçelerde, köylerde ve mahallerde örgütlenmiş olacağız ve 2022 yılında olası bir seçime iddialı bir şekilde gireceğiz? dedi.

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin ve muhabir Şenol Kirman Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz´ı ziyaret etti.

Gazetemiz mensupları ile gündeme dair kısa bir sohbet gerçekleştiren İl Başkanı Yılmaz, Ardahan genelinde örgütlenme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Parti çalışmaları ile ilgili değerlendir-melerde bulunan DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, ?Ardahan´da 5 ilçemizde ilçe örgütlerini kurarak başkanlarımızı atadık. Göle Köprülü Beldesine de başkan atayacağız.  Göle ilçemiz kongresini yaptı, Hanak, Damal, Çıldır ve Posof ilçelerimizin kongrelerini önümüzde ki aylar içerisinde yapacağız. Posof ilçemizin kongresine Genel Başkanımız Ali Babacan gelmeyi hedefliyor. Genel Başkanımızı Ardahan ziyaretinde bütün ilçelerimize götürerek ilçelerimizin durumunu yerinde görmesini sağlayacağız. Gelecekte belki bizi kurtaracak olan sınır kapılarımıza götüreceğiz. Hedefimiz Haziran ayı sonunda bütün ilçelerimizde ki kongreleri tamamlamak. Mahalle ve köy temsilcilerimizi atıyoruz. Yılsonunda tüm ilçelerde, köylerde ve mahallerde örgütlenmiş olacağız. Deva partisi ülke genelinde hızlı bir şekilde örgütleniyor, ciddi bir teveccüh var partimize. Mevcut iktidarın yapamadığını yapacak bir şekilde örgütleniyor. İktidarmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devanın çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. 2021 yılında olası bir seçim görünmüyor ama 2022 yılında büyük ihtimalle seçim olacaktır ve seçime iddialı bir şekilde gireceğiz? dedi. 

Koronavirüs pandemi sürecine de değinen İl Başkanı Yılmaz, ?Ülkemiz ekonomik alanda ciddi zorluklar yaşıyor. Türkiye´de pandemi süreci iyi yöneltilmiyor. İngiltere, İsrail gibi ülkeler 21 günlük tam kapanma yapıyor ve aşılama oranı daha fazla. Bizde aşılama çok yavaş ilerliyor. Günlük vaka sayısı 60 binlere çıkmaya başladı. Koronavirüs her geçen gün sevdiklerimizi elimizden alıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Ardahan´da ciddi oranda vaka artışı var. Özellikle bayramdan sonra gurbetçilerin Ardahan´a gelmesiyle bu sayı daha da artacaktır. Bu nedenle bizi daha büyük problemler bekliyor. Pendemi ciddi bir süreç, vatandaşın kendi sorumluluklarını bilmesi lazım. Bu işi sadece devlete yüklemek yanlış olur. Herkes sorumluluğunu bilirse bu sürece atlatabiliriz. Esnaf devlete yılda 40-50 bin lira vergi ödüyor ama devlet pandemi sürecinde esnafa 3 bin lira ödeyemedi. Acı bir durum, gelişmiş ülkelerde esnafa ciddi destekler var. Yani bu bölgeye SGK, vergi muafiyeti getirilebilirdi, esnafların kiraları ertelenebilirdi. Ama bunlar yapılmıyor esnaf perişan durumda. Gıda sektörü yüzde 25 kapasite ile çalışıyor. Belki kapatmış olsa daha kar etmiş olacaktı. Kahveci esnafını bitirdiler. Küçük esnaflar, gıda sektöründe ki büyük marketlerle zaten baş edemiyor. Devletin bununla ilgili önlemler alması lazım. Böyle giderse yılsonunda esnafın yüzde 50´si işyerini kapatır diye düşünüyorum? diye konuştu.

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin ve muhabir Şenol Kirman İl Başkanı Candar Yılmaz´a çalışmalarında başarılar dilediler. 


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK