BAŞKAN TOPRAK, ?TÜRK SİYASETİNE YÖN VERMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK?

12 Aralık 2019´da eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi birinci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

13.12.2020 12:31:42 0
BAŞKAN TOPRAK, ?TÜRK SİYASETİNE YÖN VERMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK?

Barış Bilgin

12 Aralık 2019´da eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi birinci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Partisinin kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Ardahan kurucu İl Başkanı iş insanı Celil Toprak, uzun yıllar Türk siyasetine yön vereceklerinin altını çizdi.

Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı Celil Toprak, partisinin kurulu yıldönümü ile ilgili yayınladığı mesajda; ? Genel Başkan´ımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde Türk siyasetine yön vermek ve geleceğe taşımak için yola çıktık. Teşkilatlanmamızı olağanüstü hızla gerçekleştirerek, bir sene sonra bugün Türkiye´de olmadığımız il, ilçe, belde kalmadı. Partimizin temel politikalarına ve değerlerine sahip çıkarak seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşın sorunlarını dinleyip, çözüm üretmek için parti olarak büyük uğraş veriyoruz. Eminim ki bu uğraşlarımızın sonucunu sandıkta alacağız.? dedi.

GELECEK PARTİSİ DOĞU ÇALIŞMASI BAŞLADI

/resimler/2020-12/13/1259011857641.jpgGelecek Partisi Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı Komisyon Üyeliğine seçilen Ardahanlı hemşerimiz genç siyasetçi Cihan Çoban, Ankara temasları ardında Ardahan´a gelerek ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.
Bölge çalışmaları kapsamında, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz ve CHP Çıldır İlçe Başkanı Nevzat Şirin´i Gelecek Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanı Kutluhan Durak ve Gelecek Partisi Çıldır İlçe Başkanı Erhan Sarogül´le birlikte ziyaret eden başkan Çoban, gördüğü yoğun ilgi ve alakadan dolayı memnun oldu.

Partisini her platformda tanıtmak ve geleceğe taşıma amacında olduğunu gazetemize açıklayan Başkan Çoban, ziyaretlerini tamamlayıp Ankara´da Genel başkan Ahmet Davutoğlu´na hazırladığı Doğu raporunu sunacak.

Bilge Lider ve Devlet Adamı Ahmet Davutoğlu, Türk siyasi tarihinde önemli bir yer edinmiş, ileri demokrasi adına başarılı çalışmalar yürüten Teşkilat Başkanı Sayın Selim Temurci´nin projeleri doğrultusunda bölge de çalışmalara başladığını belirten başkan Çoban, ?Gelecek bizim, gelecek Türkiye´nindir? dedi.

ÇOBAN VE ÖNAL, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Ankara temasları ardından Ardahan´a gelen Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat /resimler/2020-12/13/1259471546045.jpgKomisyon Üyesi hemşerimiz Cihan Çoban, saha çalışmaları kapsamında Göle, Çıldır, Posof ve Damal ilçelerini ziyaret etti.
Siyasi parti temsilcileri ve STK Başkanlarını ziyaret eden Çoban, hazırlayacağı Doğu Raporu´nda bölgenin sorunlarını Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu´na iletecek. Damal Belediye Başkanı Ergin Önal´la Türkiye ve Ardahan gündemini konuşan Çoban, parlamenter sistemi hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, Damal Belediyesinin mevcut sorunlarını çözen ve borçsuz bir belediye örneği ortaya çıkaran Başkan Ergin Önal´ı tebrik eden Çoban, ?Sistemli ve planlı çalışmalar sonucunda Damal´da sorun kalmamıştır. Sayın Başkan, Damal´ı yarınlara hazırlıyor. Başkanın başarılı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyoruz? dedi.

Bilge Lider ve Devlet Adamı Ahmet Davutoğlu, Türk siyasi tarihinde önemli bir yer edinmiş, ileri demokrasi adına başarılı çalışmalar yürüten Teşkilat Başkanı Sayın Selim Temurci´nin projeleri doğrultusunda bölge de çalışmalara başladığını belirten başkan Çoban, ?Gelecek bizim, gelecek Türkiye´nindir? ifadesini kullandı.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı