Başkan Toprak: İşçilerin işlerinde kalıcı olmasını istiyoruz

Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı Celil Toprak, pandemi sürecinde Ardahan İl Özel İdaresinde 57 işçinin işten çıkarılmasının hata olduğunu söyledi.

GÜNCEL 15.12.2020 14:57:44 0
Başkan Toprak: İşçilerin işlerinde kalıcı olmasını istiyoruz

ŞENOL KİRMAN

Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı Celil Toprak, pandemi sürecinde Ardahan İl Özel İdaresinde 57 işçinin işten çıkarılmasının hata olduğunu söyledi.

Başkan Toprak, ?Biz Gelecek Partisi olarak işçilerin işlerinde geçici değil, kalıcı olmalarını istiyoruz? dedi.

?Pandemi sürecinde işten çıkarmanın yasak olmasına rağmen İl Özel İdarede işçilerin işten çıkarılmasıyla hata yapılmıştır? diyen Başkan Toprak şöyle devam etti; ?Hata yapıldığı anlaşılmış ve mahkemelik olmamak için işçiler tekrar işe başlatılmıştır. İşçilerin kadroya alınması veya işlerinde devam etmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Sadece pandemiden dolayı işçiler işlerine geri dönmüştür. Mutlu olunacak bir son yok, çünkü işçiler 17 Ocak 2021 tarihine kadar yani 1 aylığına tekrar işe alınmışlardır. Yapılan haksızlık bir çözüme kavuşturulmamıştır. Pandemi süreci bittikten sonra bu işçiler işlerine devam edecek mi? etmeyecek mi? herkes bunu merak ediyor.  AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve İl Başkanı Hakan Aydın bunu açıklasın.  Biz Gelecek Partisi olarak işçilerin işlerinde geçici değil, kalıcı olmalarını istiyoruz.  Yakın zamanda ilimizde Devlet Su İşleri Şubesine işçi alımı yapılacak. Temenni ediyoruz ki burada istihdam edilecek olan 100´e yakın işçiler içerisinde bugün Özel İdare´den çıkarılan işçiler yer alsın. Bunun yakın takipçisi olacağız.  Hastalığın durumuna göre değil, biz bu 57 kişinin işlerinde kalmasını istiyoruz. Kamuoyunda yanlış ve kirli bilgiler verilerek, insanlarımızı yanıltıyorlar. Pandemi süreci bittikten sonra bu insanlar işlerinden olacaklar. Bu işin aslının kamuoyuna açıklanmasını istiyoruz.?


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak