Başkan Pehlivan´dan gazetecilere anlamlı ziyaret

Sevdamız Ardahan Derneği Başkanı Levent Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

GÜNCEL 11.01.2021 15:36:04 0
Başkan Pehlivan´dan gazetecilere anlamlı ziyaret

ŞENOL KİRMAN

Sevdamız Ardahan Derneği Başkanı Levent Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Başkan Pehlivan, ziyaretinde gazetemiz sorumlu müdürü Barış Bilgin, muhabirlerden Şenol Kirman ve Bedrettin Şuay´ın gazeteciler gününü kutladı.

Başkan Pevlivan, günün önemine ilişkin yaptığı açıklamada,  ?İlimiz´ de basın önemli ilerlemeler göstererek, İlimizin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da büyük katkıda bulunmaktadır. Basın, toplumun aydınlatılmasında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde çok önemli görevler ifa etmektedir.

Zamanın canlı tanığı olan gazeteciler, kalemlerini tarafsız, özgür ve halkın yararına kullanabildikleri ölçüde dünyanın daha yaşanabilir hale getirilmesi için hizmet verebileceklerdir. Toplumsal bilinçlenmede katkı sahibi olan gazeteciler, aynı zamanda demokrasimizin standartlarının yükselmesini de sağlamaktadır. Üstlendikleri görevleri itibarıyla kamusal denetim işlevi de gören gazeteciler, ekonomiden siyasete, kültürden edebiyata, spordan sanata kadar hayatın her alanından bizleri haber sahibi yaparak, mesleklerinin değerini de kendileri fark ettirmektedir.

Basın çalışanları ve gazete çalışanları çok güç şartlarda zaman zaman hayatlarını dahi riske atarak, habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız ve en hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler. Tarafsız, güvenilir, basın etiği çerçevesinde objektif olarak toplumsal görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın ´10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.´´


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı