Başkan Öztürk´ten sözde imamlara sert tepki

Memleket Partisi Ardahan Kurucu İl Başkanı Kemalettin Öztürk, Atatürk´e ?´put´´ Atatürkçülere ?´putperest´´ diyen Yalova´daki Ömer Tokar isimli imamı ve Ayasofya da konuşma yaparken Atatürk´e "zalim" ve "kâfir" diyen imamı sert dille kınadı.

GÜNCEL 2.06.2021 12:17:17 0
Başkan Öztürk´ten sözde imamlara sert tepki

Memleket Partisi Ardahan Kurucu İl Başkanı Kemalettin Öztürk, Atatürk´e ?´put´´ Atatürkçülere ?´putperest´´ diyen Yalova´daki Ömer Tokar isimli imamı ve Ayasofya da  konuşma yaparken Atatürk´e "zalim" ve "kâfir" diyen imamı sert dille kınadı.

Başkan Öztürk ; ?´ Ulu önderimize dil uzatan ve onun açtığı Diyanet İşleri Başkanlığı sayesinde bugün evine ekmek götüren, özgürce yaşayan zat Atatürk´e put Atatürkçülere ise putperest demiş. Bu kişi hadsizdir, Atatürk´e şükranlarını sunması gerekirken onu kötülemeye çalışmaktadır. Biz Memleket Partisi olarak genel merkezimiz vasıtasıyla kendisine dava açmış bulunmaktayız. Atatürk´e dil uzatanlar cezasız kalamaz, kalmamalıdır. Tek derdi vatan, millet ve memleket olan, Atatürk ilke ve devrimleri üzerine inşa edilen, hukukun üstünlüğünü, kuvvetler ayrılığını, eşitliği, özgürlüğü, emeği, toplumsal barışı ve refahı, hakça bölüşümü, sürdürülebilir ekonomik kalkınmayı ve muasır medeniyet seviyesini hedefleyen çağdaş, ?´Cumhuriyetçi Demokrat´´ bir partinin Ardahan Kurucu İl Başkanı olarak; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği yolda, eğilmeyen bükülmeyen ve diğer siyasi ittifaklardan ya da kişilerden medet ummayan bir siyasi partiyiz. Tüzüğümüz Türkiye ve Avrupa´nın en demokratik tüzüğüdür. Üyeler genel başkanlık seçiminde oy kullanabilecek ve beğenmediği genel başkanı değiştirebilecektir. Hangi parti üyesine oy kullandırıyor? Delegelere sığınarak ve bu delegeleri akrabaları ile doldurarak koltuğunu sağlama alanlar unutmasın ki bu şekilde parti yönetilmez. Ölene kadar koltukta kalmak için çaba gösterenler; gençler siyaset arenasında seslerini duyurabilmek, tecrübe kazanabilmek için ne yapacak? Yaşlı siyasetçilerin ölmesini mi bekleyecek?  O yüzden biz partimizde gençlere önem veriyoruz. Grup ya da hizip siyaseti, saman altından su yürütmeler, sinsi ayak oyunları, eş, dost, akraba kayırmaları, mezhep siyaseti yapmıyoruz. Memleketimiz ve Ardahan için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz.  Atalarımız matbaayı 200 yıl sonra memlekete getirdi, sanayi devrimini kaçırdı, dijital çağı da bizler kaçırırsak yarın çocuklarımız-gençlerimiz zor zamanlar geçirecek. Biz gençlerimizin geleceğini geri alacağız. Mutlu bir Türkiye için çalışacağız ve hep birlikte başaracağız.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı