Başkan Öztürk´ten Kınama ve Önemli Açıklamalar

Muharrem İnce´nin başlatmış olduğu Memleket Hareketi´nde Ardahan İli Kurucu il başkanı olarak görevlendirilen Kemalettin Öztürk ABD başkanı Biden´in sözde Ermeni Soykırımını tanımasına sert sözler ile tepki gösterdi.

SİYASET 26.04.2021 10:58:44 1
Başkan Öztürk´ten Kınama ve Önemli Açıklamalar

Muharrem İnce´nin başlatmış olduğu Memleket Hareketi´nde Ardahan İli Kurucu il başkanı olarak görevlendirilen Kemalettin Öztürk ABD başkanı Biden´in sözde Ermeni Soykırımını tanımasına sert sözler ile tepki gösterdi.

Ardahan medya Gazetemize açıklama yapan Kemalettin Öztürk, ?Amerika devleti kurulduğu günden beri dünyaya kan ve göz yaşı getirmiştir, Amerika topraklarının gerçek sahipleri olan milyonlarca Kızılderiliyi öldüren, Irak´da, İran´da, Suriye´de suçsuz binlerce sivili katleden milyonlarca kişiyi evsiz bırakan, İslam düşmanı katil Amerika  2. Dünya Savaşı bitmek üzereyken deney amaçlı Nagazaki ve Hiroşima´ya atom bombası atarak yüzbinlerce kişiyi katletmiştir. Nükleer saldırı yüzünden halen bölgede engelli bireylerin doğmasına sebebiyet veren, Vietnam´da milyonlarca canı vahşice öldüren devlet bugün Türkiye Cumhuriyeti devletini soykırım ile itham edemez. Amerika kanlı tarihine bakarak gittiği yerlere sözde demokrasi götüreceğine önce kendi içerisindeki siyahi vatandaşlara yaptıklarına baksın. ABD askerlerinin on binlerce kilometre ötede işi nedir ? Biden´in bu açıklamaları küstahcadır. Ne Selçuklu döneminde ne Osmanlı döneminde ne Cumhuriyetimiz döneminde ne de kurulan diğer Türk devletleri döneminde bizler soykırım yapan taraf asla ama asla olmadık. Aksine zulme uğrayan taraf bizleriz. Ardahan da herkesin bildiği Yanık Cami´de yüzlerce vatandaşımızı yakan Ermeniler soykırım yapmış olmuyor mu? Demokrasi adı altında gittiği her yere kan ve göz yaşı götüren Amerika soykırım yapmış olmuyor mu? Bu konu milli bir konu olup AKP si CHP si İYİ partisi, MHP si birleşmeli ve bu emperyalizme karşı ortak bir dur demelidir. Geçmişte Sayın Bülent Ecevit´in yaptığı gibi derhal Türkiye de ki Amerikan üsleri kapatılmalıdır.

Bizler özgürlüğümüzü Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aldık hiçbir devlete boyun eğmedik eğmeyeceğiz de. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutluyorum. Eğer tam bağımsız bir devlet olamazsak egemen bazı devletler Orta Doğuda yaptıklarını yarın bizlere yapmaya çalışacaktır, unutmamak gerekir ki tarih tekerrürden ibarettir.  Bu yüzden Cumhuriyet´e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına sımsıkı sarılmalıyız. Kemalettin Öztürk parti kurulumu ile ilgilide açıklamalarda da bulundu ; geçtiğimiz hafta genel başkanımız sayın Muharrem İnce ve bazı kurucular kurulu üyelerinin Koronavirüs testlerinin pozitif çıkması sebebiyle 23 Nisan 2021´de  kurulacak olan partimizin kurulması mayıs ayı içerisinde olacak şekilde belirlendi.

Ülkemizin 3/2´sinde  teşkilatlarımız kendi imkanlarımızla kuruldu. Diğer İllerimizde ise il başkanlarının mülakat görüşmeleri devam etmektedir. Ardahan da ise il teşkilatımız fiili olarak hazır olup bu hafta içi ilçe teşkilatlanmalarına başlayacağını belirtti. Artık gerçek Atatürkçülerin, Cumhuriyetçilerin, demokratların ve vatanını milletini seven herkesin birlikte özgürce siyaset yapacağı partimiz var? diyerek sözlerini tamamladı.


Ahmet Türk
27.04.2021 15:00:39
Helal be başkan , ardahan da özlenilen muhalefeti sen yapıyorsun. Bize senin gibi genç çalışkan ve zeki siyasetçiler lazım. ARDAHAN ı bunlardan kurtaracak biri varsa sensin başarılar diliyorum

1

İndirimli yabancı dil eğitimi için protokol imzaladı

2

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

3

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

4

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

5

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?