Başkan Özer, taksicilere maske dağıttı

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, araçların dezenfeksiyonundan sonra bu kez de taksici esnafına maske dağıtıldı.

GÜNCEL 26.08.2021 14:56:07 0
Başkan Özer, taksicilere maske dağıttı

ŞENOL KİRMAN 

Ardahan´da korona virüsü riskine karşı taksilere yönelik seferberlik aralıksız sürüyor. Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, araçların dezenfeksiyonundan sonra bu kez de taksici esnafına maske dağıtıldı.

Taksi duraklarını ziyaret eden AŞOB Başkanı Asim Özer, şoförlerle sohbet ederek kendilerini virüs salgınından korumaları amacıyla maske hediye etti.

Başkan  Asim Özer, pandeminin başladığı günden bu yana şoför esnafına dezenfeksiyon ve maske desteği sunduklarını söyledi.

Oda olarak bu zorlu süreçte şoför esnafının yanlarında olduklarını belirten Başkan Özer şunları söyledi;

 "Taksici esnafımız bu zor günlerde bile tıpkı sağlık ve emniyet çalışanları gibi günün 24 saati kesintisiz hizmet sunuyor. Bunu yaparken taksi yolcularının ve çalışanlarımızın sağlığını düşünüyor, gerekli tedbirleri uyguluyoruz. Taksi ve dolmuşlarımıza oda olarak dezenfeksiyon ve maske desteği sunuyoruz. Şoför esnafımız da alınan tedbirlere karşı büyük bir hassasiyet göstererek kurallara uyuyorlar. Biz şoför esnafımıza elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Bu sıkıntılı dönemi dayanışma ile aşacağız" dedi.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!