Başkan Özer, servisçi esnafımız üzerine düşeni yapacaktır

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, "2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin başarıyla taşınması için servisçi esnafımız üzerine düşeni yapacaktır" dedi.

GÜNCEL 3.09.2021 15:10:22 0
Başkan Özer, servisçi esnafımız üzerine düşeni yapacaktır

ŞENOL KİRMAN

 Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan eğitim-öğretim öncesi öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförleri ile toplantı yaptı.

Başkan Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılında pandemi nedeniyle okul servis araçları ile ilgili alınan kararların uygulanması konusunda servisçilerle istişarelerde bulundu.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2021-2022 eğitim öğretim yılında okul servis araçlarının alacağı tedbirler görüşülerek, talepler karşılıklı olarak paylaşıldı.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer,  "2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin başarıyla taşınması için servisçi esnafımız üzerine düşeni yapacaktır" dedi.

 AŞOB Başkanı Özer yaptığı açıklamada, ?İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 2021-2022 eğitim öğretim yılında alınacak koronavirüs tedbirleri konusunda servisçilerimizle istişarelerde bulunduk. Okul servis araç sürücülerimiz hem trafik kurallarına uyacaklar, hem de çocuklarımızın sağlığı için koronavirüs tedbir ve uygulamalarını yerine getirecekler.  Her çocuk okuldan eve, evden okula esnafımızın emanetindedir. Karşılıklı özveri ve anlayışla hiç kimse mağdur olmadan 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin başarıyla taşınması için servisçi esnafı da üzerine düşeni yapacaktır.? dedi.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!