Başkan Özcan, Ardahanlıların Ardahanlıya sahip çıkmasını istedi

Yenilik Partisi Ardahan İl Başkanı Mustafa Özcan, Ardahanlıların Ardahanlı Genel Başkan Öztürk Yılmaz´a sahip çıkmasını istedi.

SİYASET 17.02.2021 15:13:13 0
Başkan Özcan, Ardahanlıların Ardahanlıya sahip çıkmasını istedi

ŞENOL KİRMAN

Yenilik Partisi Ardahan İl Başkanı Mustafa Özcan ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz´ın Danışmanı Engin Demirci gazetemizi ziyaret etti.

Ardahan´ın sevilen esnaflarından Mustafa Özcan, Genel Başkanlığını Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz´ın yaptığı Yenilik Partisi´nin Ardahan İl Başkanı olarak atandı.

İl Yönetimini kuran Başkan Özcan, Merkez ilçeye bu hafta atanmanın yapılacağını, Ardahan´ın 5 İlçesinde ise aday değerlendirme sürecinin devam ettiğini söyledi.

Yenilik Partisi Ardahan İl Başkanı Mustafa Özcan: ?Yenilik Partisi Ardahan il ve Merkez İlçe teşkilatımız için Kaptanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan adreste parti binamız için yer tuttuk ve faaliyetlerimize başladık. Merkez ilçeye bu hafta atama yapacağız, ilçelerimizde ise aday değerlendirme süreci devam ediyor. Teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasıyla Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz Ardahan´a gelerek açılışımıza katılacaktır? dedi.

Genel Başkanı Ardahanlı olan Yenilik Partisi´ne özellikle Ardahanlıların sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken İl Başkanı Özcan, "Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz Ardahan´ın öz evladıdır. Genel Başkanımıza herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Diğer iller bir genel başkan çıkarıp sahip çıkarken, bizimde bir genel başkanımız var bizler neden sahip çıkmayalım. Türkiye´nin birçok ilinde ve ilçelerinde partimize yönelik yoğun teveccüh var. Aynı rağbeti Ardahan´da da göreceğimize inanıyoruz? diye konuştu.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı