BAŞKAN KÖKSOY NEFRETLE KINIYORUZ, BİRLİK OLMALIYIZ, YAKINLAŞMALIYIZ.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy´un Ankara´daki bombalı katliam ile ilgili kınama mesajı yayınladı

BELEDİYE 12.10.2015 11:53:52 0
BAŞKAN KÖKSOY NEFRETLE KINIYORUZ, BİRLİK OLMALIYIZ, YAKINLAŞMALIYIZ.

´´Ankara da, insanlık değerlerinden nasibini almamış, derin ilişkileri olan kirli odakların gerçekleştirdiği bombalı katliam; milletimizin ve Ülkemizin geleceğine yönelik hain ve menfur saldırı olduğuna inanıyorum.
Nereden  hangi örgüt ve odaktan olursa olsun nefretle kınıyorum. Birlik olarak yakınlaşarak tavır almamız gerektiğini düşünüyorum. Görevli makamları, sorumluluk sahiplerini, bir birimizi suçlayarak, katliamı gerçekleştirenlerin derin hesaplarına hizmet edileceği acıktır.
Elbette Devletimizin, Hükümetimizin bu saldırının sorumlularını bulmasını ve cezalandırılmasını  istemek herkesin hakkıdır. Ancak sağduyu sabır, sükunet içinde menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin kısa ve uzun vadeli amaçlarına hizmet etmemek için birlik ve dayanışma içinde karşı durmamız, sosyal bilim, ahlak, gelenek ve inancımız gereğidir.
Terörü besleyen, provokatif dil ve yaklaşımlardan uzak durulmalıdır. Ölenlerin ve yaralananların acısı kesinlikle hepimizin ortak acısıdır. Yaralılarımıza acil şifa ile insanlık dışı bu katliamda ölenlere rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.     


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği