Başkan Koç´tan "128 milyar dolar nerede?" cevabı!

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere muhalefet parti temsilcilerinin Merkez Bankasındaki rezervlerin durumu hakkında kamuoyunda çıkan haberlere cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

SİYASET 13.04.2021 17:46:36 0
Başkan Koç´tan

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere muhalefet parti temsilcilerinin Merkez Bankasındaki rezervlerin durumu hakkında kamuoyunda çıkan haberlere cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

CHP´nin, Merkez Bankası´nın rezervleriyle ilgili olarak "128 milyar dolar nerede?" sorusuna cevap veren İl Başkanı Koç, ?Parti ve hükümet olarak pandemi döneminde bir yıldan uzun süredir ülkenin çeşitli sorunları ile mücadele ederken, ortaya atılan bu iftira,  CHP´nin kirli ve gerçeği yansıtmayan ucuz propagandasından öte bir şey değildir? dedi.

Muhalefet partilerinin haksız bir eleştiri ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a yönelik karalama çalışması içinde olduğuna vurgu yapan başkan Koç, ?CHP bu tür kirli ve aslı-astarı olmayan kampanyalarla kendi noksanlarını kapatıp, farklı bir gündem oluşturma çabasındadır. Muhalefet bu tür yalanlarla belli zamanlarda kamuoyunda farklı bir algı oluşturmaya çalışıyor. Bunun daha öncede birçok örneğini gördük. Mesela Müftünün eşi, torununa süt alamayan teyze gibi. CHP bu şekilde ki yalan ve iftiralarıyla, sadece parti içindeki taciz skandallarını ve belediyelerinin başarısızlığını kapatmaya çalışıyor. Bahsettikleri para devletin bankasındadır.  Bunlar hesap yapmayı da bilmiyorlar.  Bu partinin genel başkanı olan zatın, o zamanki adıyla SSK´nın başındayken kurumun mali durumunun içler acısı olduğu herkesçe malumdur. Kurumu bu kadar borçlandıran bir zatın partisinin, kalkıp paradan ve hesaptan bahsetmesi mizah konusudur? açıklamasında bulundu.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, CHP´nin asılsız konular ile manipülasyon yaptığını belirterek açıklamasının devamında şunları aktardı; ?CHP gerçek dışı iftiralarla muhalefet anlayışını bırakıp, millilik çizgisinde siyaset yapmalıdır. Ayrıca gerçek gündeme dair muhalefet yapmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Kendi seçmenlerinin beklentisi de zira bu yöndedir. CHP´nin yıllardır iktidar olamamasının nedeni tam da bu tarz içi boş yalanlarla siyaset yapmaya çalışmasıdır. Bunlar bu zihniyetle yüz sene daha muhalefet partisi olmanın ötesine geçemezler, geçemeyecektirler. CHP bu gibi yalan ve iftiralarla siyaseti kirletirken, partiyi destekleyen seçmenlerine de yalan haberden başka sunacak hiç bir şeyi olmayan, partiye yakın yayın organları da katkı sağlamaktadır? dedi.

19 yıllık AK Parti iktidarı döneminde partisinin ve genel başkanının devlet adamlığı konusunda herkesin takdirini kazandığını söyleyen Koç, ?Ülke içinde ve uluslararası konularda dik duruşu ile Türkiye´yi ayağı kaldıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın politikaları bugün ülkemizi şaha kaldırmıştır. Bunlar devlet yönetmenin ne demek olduğunu bilmedikleri gibi, akıllarına gelen her türlü yalan ve iftirayı atmaktan da çekinmiyorlar. İktidar olsun, ana muhalefet ve diğer muhalefet partiler olsun, öncelikle her partinin asli görevi ilkeli ve dürüst siyaset yapmaktır. Ama bu CHP, maalesef asli görevini yalan ve iftira üzerine kurmuş, bu tarz söylemlerden beslenmeyi de kendine görev edinmiştir. Yaptıkları bu propagandanın yalan ve iftira olup, bahsedilen para ile ilgili söylemlerin asılsız olduğunu kamuoyuna beyan ediyorum? açıklamasında bulundu.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı