Başkan cebindeki tüm parayı verdi, intihardan vazgeçirdi

Ardahan´da, Hasan İnal (29) adlı bir genç çıktığı inşaat halindeki apartmanın en üst katından intihar girişiminde bulundu.

GÜNCEL 1.04.2021 14:52:40 0
Başkan cebindeki tüm parayı verdi, intihardan vazgeçirdi

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da, Hasan İnal (29) adlı bir genç çıktığı inşaat halindeki apartmanın en üst katından intihar girişiminde bulundu. İnal´ın yanına giden Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir cebindeki tüm parayı gence vererek intihar girişiminden vazgeçirdi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Kaptanpaşa Mahallesinde meydana geldi. 5 katlı inşaat halindeki aparmanın en üst katına çıkan Hasan İnal, intihar etmek istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekibi geldi. Bir gencin intihar ettiğini duyup olay yerine giden Belediye Başkanı Faruk Demir, polislerle birlikte gencin yanına giderek ikna etmeye çalıştı.

İnşaatlarda çalışmak üzere Siirt´ten geldiğini söyleyen ve iş bulamadığını belirten İnal, "Günlerdir açım, kalacak yerim yok. İş bulamadım. Ölmekten başka çarem yok" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Demir, gence yardım edeceğini söyleyerek intihar girişiminden vazgeçmesini istedi. Başkan ikna olmayan İnal´a cebindeki 2 bin lirayı göndererek bu eyleminden vazgeçirdi.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen Hasan İnal alınan ifadesinin ardından bırakıldı.

 

 


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı