Başkan Gökçe: ?Kadın haklarının destekçisiyiz?

Gelecek Partisi Ardahan Teşkilat Başkanı Birgül Dülge ve İl Kadın Kolları Başkanı Melike Gökçe gazetemizi ziyaret etti.

25.11.2020 13:58:52 0
Başkan Gökçe: ?Kadın haklarının destekçisiyiz?

ŞENOL KİRMAN

Gelecek Partisi Ardahan Teşkilat Başkanı Birgül Dülge ve İl Kadın Kolları Başkanı Melike Gökçe gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz sorumlu Müdürü Barış Bilgin ile sohbet gerçekleştiren Başkan Dülge ve Başkan Gökçe, gazetemizin yeni yönetiminin ve isminin hayırlı olmasını dilediler.

Kadın Kolları Başkanı Melike Gökçe, 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Mücadele günü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Başkan Gökçe, ?25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Mücadele Gününde Gelecek Partisi Ardahan İl Kadın kolları başkanı olarak kadın haklarını siyasi partimiz adına destekliyor ve sonuna kadar kadınlarımızın yanındayız? dedi.

Gökçe açıklamasının devamında, ?Kadına Yönelik Şiddetle Karşı Uluslararası Mücadele Günü 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla BM Genel Kurulu kararı ile ilan edilen gündür. 25 Kasım günü kadına yönelik şiddete karşı Uluslararası mücadele günü olarak ilan edilmiştir. 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Mücadele Gününde Gelecek Partisi Ardahan İl Kadın kolları başkanı olarak kadın haklarını siyasi partimiz adına destekliyor ve sonuna kadar kadınlarımızın yanındayız. Bütün haklarının savunucusuyuz, kadınlar yalnız değildir, kadınların kararlılık cesaretini destekliyoruz, kadına yapılan her türlü şiddete karşıyız ve kınıyoruz. Kadınsız bir dünya düşünülemez, kadın bir yuvanın temel taşıdır, kadına yapılan şiddeti zalimliği yeneceğiz? dedi.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler