BAŞKAN EVLİYAOĞLU, SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, ?Birliğimize uğramadan etiketimizi korsan olarak kullanan bal satıcıları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız? dedi.

GÜNCEL 8.09.2021 14:43:41 0
BAŞKAN EVLİYAOĞLU, SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, ?Birliğimize uğramadan etiketimizi korsan olarak kullanan bal satıcıları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız? dedi.

Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, bal veriminin kuraklık nedeniyle bu yıl yüzde 90´lara kadar düştüğünü söyleyerek, "2020 ve 2021 yılarında Küresel ısınma ile birlikte etkili olan aşırı kuraklıktan sonra 2 yıldır bal alamıyoruz. Geçen yıl bal verimi yüzde 70´lere kadar düşmüş, bu yıl ise yüzde 90´lara varan bir düşüş gözlenmekte. Bu nedenle kentte bal yok. Üreticilerimiz de sadece kendi ihtiyaçlarını giderebildiler. Ardahan´da bal olmadığı için bal satıcıları maalesef il dışından kente soktuklarını gözlemliyoruz" dedi.

Bal satıcılarının birliğin etkiteni korsan olarak kullandıklarını belirten Evliyaoğlu, ?Ardahan´da bal olmadığı için bal satıcıları maalesef il dışından kente bal soktuklarını gözlemliyoruz. Birliğimize ait ?ARDAHAN BİRLİK BAL? etiketini bal dolum tesisinde dolumunu yaptırmayan bal satıcıları korsan etiket basarak ve bizde dolum yaptırmış gibi göstererek bal satışlarını yapıyorlar. Bize uğramadan etiketimizi korsan olarak kullanan bal satıcıları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız? diye konuştu.


1

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

2

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

3

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI

4

CHP Ardahan heyeti Hanak'ta vatandaşlarla buluştu

5

Seçim yasakları neler?