Başkan Emen, Z kuşağı olarak adlandırılan gençliğimiz bizim geleceğimizdir

Anavatan Partisi Ardahan İl Başkanı Erbay Emen, parti binasında gençlerle bir araya gelip onların sorunlarını dinledi ve Anavatan partisi olarak gençlik projelerini açıkladı.

25.10.2020 11:45:25 0
Başkan Emen, Z kuşağı olarak adlandırılan gençliğimiz bizim geleceğimizdir

BEDRETTİN ŞUAY

Anavatan Partisi Ardahan İl Başkanı Erbay Emen, parti binasında gençlerle bir araya gelip onların sorunlarını dinledi ve Anavatan partisi olarak gençlik projelerini açıkladı.

Önümüzdeki hafta ilçe kongrelerine başlayacak olan Anavatan Partisinde hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda partiye üye kaydı yapmaya başlayan Erbay Emen başkanlığındaki Anavatan Partisi her kesimi temsil edecek bir teşkilatlanma çabasında olduğu görülüyor.

Mevcut iktidar ve muhalefet partililerinin kentin sorunlarının çözümünde başarısız oluğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Başkan Emen; ?Bugün Ardahan´da iktidar partisinden umudunu yitiren vatandaşlarımız özellikle gençlerimiz partimize karşı bir tevazu içinde bizimle birlikte hareket etmektedir. Z kuşağı olarak adlandırılan gençliğimiz bizim geleceğimizdir. Ardahan´da bugün gençlerimiz işsiz ve önünü görememektedir. Adam kayırmacılığın üst seviyede olduğu bu dönemde gençlerimizin haklarını bizler savunacağız. İŞKUR´dan bile işe giremeyen bu gençlerimize biz Anavatan partisi olarak hazırlayacağımız projelerimizde görevler vereceğiz ve onların iş umudu ile büyük şehirlere gitmelerini engelleyeceğiz.? dedi.

Anavatan partisi olarak ?Hedefimiz Gelecek Nesiller? diyen Başkan Erbay Emen toplantıya katılan gençlerin sorunlarını dinleyip sorularına da cevaplar verdi. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Z kuşağı gençler, eğitimden işsizlik sorunlarına kadar merak ettikleri tüm konularda sorularını Başkan´a yönelttiler.

Tüm sorulara içtenlikle cevap veren Anavatan Partisi Ardahan İl Başkanı Erbay Emen, ?Anavatan partisi olarak bizlerin en büyük sorumluluğu siz gençlerin yaşanabilir bir Ardahan´da iş ve aş sahibi olmanız konusunda sorumlu hissediyoruz. Bizim hedefimiz gelecek seçimler değil, gelecek nesiller. Bunun için Genel Merkezimizin Gençlik Projeleri 81 ille birlikte kongremizden sonra Ardahan´da da hayata geçecek bu projelerimizde yüzlerce gencimiz yer alacak? diye konuştu.


1

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

2

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı

3

Türkiye'nin ilk yapay zeka destekli kalkınma kitabı yayımlandı

4

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

5

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı