BAŞKAN DEMİR´DEN KÜLTÜR MERKEZİ SÖZÜ

Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Törenine katılan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan´a Kültür Merkezi yapma sözü verdi.

GÜNCEL 4.07.2021 17:15:18 0
BAŞKAN DEMİR´DEN KÜLTÜR MERKEZİ SÖZÜ

ŞENOL KİRMAN

 Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Törenine katılan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan´a Kültür Merkezi yapma sözü verdi.

Ardahan Medya Gazetesi ile Batıyakası Medya tarafından Ardahan´lı hemşerimiz AKER Holdingin sahibi Ertuğrul Işık´ın ana sponsorluğunda Ardahan´da ilk kez düzenlenen ?Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Töreni? Cuma günü akşam gerçekleştirildi. Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Töreni Dursun Akçam Kültür Merkezinde yapılan törenle sahiplerine teslim edildi.

Ardahan´ın Enleri Ödül töreni organizasyonu için önce kapıları açan Ardahan Üniversitesi Rektörü Mehmet Biber, sonra vazgeçerek kapıları kapatmıştı.

Ardahan Enleri 2021 Ödül Töreni´ne Ardahan Üniversitesi Aşık Şenlik Kültür Merkezi uygun görülürken daha sonra salonun kullanıma kapatılmasının ardından Dursun Akçam Kültür Evi´nde yapılmasına karar verildi. 2 Temmuz Cuma günü saat 18.30´da başlayan program yoğun bir katılımla gerçekleşirken, davetlilerin oturacak yer bulamaması dikkatlerden kaçmadı.

Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Törenine katılan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yaptığı konuşmada Ardahan´a Kültür Merkezi yapma sözü verdi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, ?Sizleri istediğiniz alternatifte kültür merkezlerinde bir araya getiremediğimiz için özür diliyorum. Önümüzde ki yıl Doğu Anadolu´nun en güzel Kültür Merkezinde bu geceyi yaptıracağıma sizlere söz veriyorum. Sizler beni önce milletvekili seçtiniz şimdide belediye başkanı size bir ömür borcum var. Sen ben yok, biz varız hep birlikte Ardahan´ız. Ardahan Türkiye´nin 81´inci onurlu vilayetidir. Hak ettiği yere sizlerle birlikte geleceğiz. Ardahan Medya Gazetesi ve Batıyakası medya şimdiden hazırlıklarına başlasın önümüzdeki yıl bu tören yeni Kültür Merkezinde yapılacak? dedi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti