BAŞKAN DEMİR´DEN İKİ GÜZEL HABER

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Belediyenin hazırlayıp SERKA ve SODES´e sundukları iki projenin onaylanarak hibe desteği almaya hak kazandığı söyledi

21.12.2019 13:46:37 0
BAŞKAN DEMİR´DEN İKİ GÜZEL HABER

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Belediyenin hazırlayıp SERKA ve SODES´e sundukları iki projenin onaylanarak hibe desteği almaya hak kazandığı söyledi.

Kars´ta düzenlenen Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) 70. Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katılan Başkan Demir, ?SERKA´ ya sunduğumuz ?5 İlçe 1 Pazar, Ardahan İli Yöresel Ürünler Çarşısı? Projemiz onaylanarak, hibe desteği almaya hak kazandı. Belediyemiz tarafından hazırlanan bir diğer projemiz ise T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen Sosyal Destek Programı(SODES) kapsamında sunduğumuz ?Ardahan Taş, Ahşap, Demir Üretim Teknikleri ve Tasarım Atölyesi? projesi. Her iki projemiz de onaylandı ve hibe almaya hak kazandı.  Ardahan´ın yöresel ve tarihsel markasını oluşturacak olan projelerimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. 
Devletimiz ve hükümetimize, SERKA Yönetim kurulumuz ve Genel sekreterimiz, diğer profesyoneller ile SERKA dönem başkanı Ardahan Valimiz Mustafa Masatlı´ ya Ardahan´ımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Haber: Şenol Kirman


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu