Başkan Demir, yaptığı hizmetlerle gönülleri feth etti

CHP´nin Doğudaki tek belediyesi olan Ardahan Belediyesi, göreve geldiği günden itibaren kararlı adımları ve yaptığı çalışmalarla örnek belediye olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

31.05.2020 10:42:11 0
Başkan Demir, yaptığı hizmetlerle gönülleri feth etti

CHP´nin Doğudaki tek belediyesi olan Ardahan Belediyesi, göreve geldiği günden itibaren kararlı adımları ve yaptığı çalışmalarla örnek belediye olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ardahan Belediyesi Ana Muhalefet Partisinin bir belediyesi olmasına rağmen, kısıtlı imkanlarla göz dolduran işlere imza atıyor.

Aldığı kararlarla Ardahan ve Ardahalılar için kayda değer işler yapan Belediye, pandemi sürecinde de Ardahanlıların yanında olmaya devam etti. İlin tamamında dezenfetan işlemleri ve maske dağıtımını titizlikle yapan Belediye, pandemi sürecini büyük özveriyle yürttü. Bu titiz çalışmalar neticesinde, Ardahan´da vaka sayısı diğer illere nazaran, yok denecek kadar az bir seviye de seyretmekte.

Sosyal Belediyecilik anlamında da halkının her zaman yanında olan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan´a yatırımcı çekmek için de projeleri dikkatle inceleyip hayata geçiriyor.

Başkan Demir göreve gelir gelmez, Yeni mahalle ve Kaptanpaşa mahallesi arasında yer alan alabalık deresinin temizlik çalışmalarıyla da dikkat çekti.

Ardahanlı hayvan üreticilerinin de her zaman yanında olan Demir, İzmir ile yapılan çalışmalar neticesinde, Ardahan´da üretilen etlerin büyük kısmının İzmir´e satılmasına belediye olarak aracılık ediyor.

Vatandaş, Ardahan´ın ekonomisine katkıda bulunacak her adımı dikkatle takip ederek uygulayan Belediye Başkanının bu başarılarının tesadüf olmadığına inanıyor.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir´in, siyasi kimliğinden önce bir sanatçı kişiliğinin olması ve 1999 yılında DSP´den 21.dönem Ardahan Milletvekili olarak mecliste görev yapmış olması, tecrübe anlamında da halka güven veriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi´nde olan İstanbul, İzmir, Antalya, Adana ve Mersin gibi Büyükşehirlerden de Ardahan Belediyesine bir CHP´li Belediye olduğu için, destek vermeleri gerektiğini düşünen Ardahanlı vatandaşlar, gereken desteğin verilmediğini ve Ardahan Belediyesi´nin tek başına mücadele ettiğini düşünüyor.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi