Başkan Demir, kapalı halk pazarını yaşam alanı haline getireceğiz

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kapalı halk pazarında incelemelerde bulundu

20.04.2019 18:14:51 0
Başkan Demir, kapalı halk pazarını yaşam alanı haline getireceğiz

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, göreve başladıktan sonra Belediyeye ait kapalı halk pazarının yeninden konumlandırılması, pazarcı sahalarının yeniden oluşturulması ve daha modern bir hale getirilmesi amacıyla çeşitli incelemelerde bulundu.

Kapalı Pazarın gayet iyi bir donanıma sahip olduğunu belirten Başkan Demir, sadece hafta bir gün kullanılmasının pazarın amacına uygun hizmet etmeyeceğini ve atıl hale getirilmesi anlamı taşıdığını belirterek, pazarın daha aktif kullanılması gerektiğini kaydetti.

?Perşembe pazarının yanında köy pazarının oluşturulmasını da istediklerini belirten Başkan Demir, kapalı halk pazarını yaşam alanı haline getireceklerini özellikle hafta sonları şehir gezisine çıkan vatandaşlara yönelik çeşitli aktivite alanı olarak kullanılmasını sağlayacaklarını dile getirdi?.

?Kapalı pazarın yaşam alanı haline getirilmesiyle birlikte Kongre Caddesinin de nefes alacağına? değinen Başkan Demir, aynı zamanda trafik kalabalığının da önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Vatandaşların sadece Kongre Caddesini kullandığına işaret eden Başkan Demir, yeni yaşam alanlarına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, ?Sadece Kongre Caddesi değil, vatandaşların yeni alanlara ihtiyacı olduğunu gördük. Bu anlamda burayı aktif hale getireceğiz Kalemizi daha kullanılır hale getireceğiz ki şehrimizin her bölgesi tanınsın, şehir açılsın. Burası altın gibi bir yer ve yapanlardan Allah razı olsun? dedi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi