BAŞKAN BALLI, ?KURBANLARINIZI KIZILAY´A BAĞIŞLAYIN?

Türk Kızılay´ı Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı, Kurban Bayramında Kızılay´a kurban bağışı desteği verilmesini istedi.

14.07.2021 18:23:07 0
BAŞKAN BALLI, ?KURBANLARINIZI KIZILAY´A BAĞIŞLAYIN?

ŞENOL KİRMAN

Türk Kızılay´ı Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı, Kurban Bayramında Kızılay´a kurban bağışı desteği verilmesini istedi.

2007 yılından beri Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası düzenleyen Kızılay, bu yılki kampanyasında hayırseverlere ?Kurban´ın Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye? sloganıyla sesleniyor.

Kızılay´ın geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası 2021 yılında da devam ediyor. Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Kızılay, kurban etlerini de yüzbinlerce mazlumun sofrasına ulaştıracak. Uygulanacak model sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece Kurban Bayramı süresince değil, yıl boyu ete kavuşacak.

Türk Kızılay´ı Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı, "Kurban vekaletini Kızılay´a verin, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşın" diyerek, kurban bağışı kampanyasına çağrıda bulundu.

Türk Kızılay´ın 2021 yılı kurban bağış kampanyası ile ilgili bilgi veren Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı; ?Türk Kızılayı Ardahan Şubesi olarak Ardahan tarihinde ilk defa Doğu Anadolu Bölgesinde ki illerin üzerinde kurban bağışı aldık. Türk Kızılayı Ardahan´da çok güzel hizmetler yapıyor, yapmaya da devam edecektir. Türk Kızılayı sorumluluk isteyen bir kurumdur. Çok güzel kullanırsanız çok iyi hizmetleri var. ?Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası? ile hayırseverlere ?Kurban Bereketi Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye? sloganıyla sesleniyoruz. Kurban Kesim Kampanyası kapsamında yurtiçi ve yurtdışında bir hisse bedeli 1.050 lira olarak belirlendi. Hayırseverler gerek internet üzerinden, gerekse açılan hesaplardan gerekse şubeye gelerek makbuz karşılığı Kurban Bağışında bulunabilecekler. Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi, kurban döneminde hayırseverlerden gelen kurban vekâletlerinden elde edilen etleri, ülkemizin tamamında ve dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Mazlum insanların sofralarına ulaştıracağımız kurban etleri ile evlerine, gönüllerine mutluluk vermenin, paylaşmanın ve paylaştırmanın huzurunu yaşayacağız. Türk Kızılayı her zaman mazlum ve mağdurların yanında olmuş ve olmaya da devam etmektedir. Türk Kızılayının bu hedeflerine ulaşabilmesi için Ardahanlı hemşerilerimizin desteğine ihtiyacı vardır. Ardahan halkımızdan da aynı duyarlılığı göstereceğine inanıyor kurban bağışlarını bekliyoruz? dedi.

KURBAN BAYRAMININ HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

İslam Aleminin ve tüm Ardahanlı hemşerilerinin Kurban Bayramını kutlayan Başkan Ballı, gönülleri birbirine yaklaştıran, birlik ve beraberliği pekiştiren, paylaşmanın güzelliğinin yaşanacağı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını belirtti.

Ballı, "Kurban bereketini yıl boyu yaşatan tüm kalplere hilal olsun sloganıyla başlattığımız kurban kampanyamıza desteklerinden dolayı tüm değerli bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Vermiş olduğunuz vekaletler dünyanın farklı coğrafyalarında binlerce ihtiyaç sahibi ile buluşacak, Türkiye´nin 81 ilinde yıl boyu sürecek bir bayram neşesine dönüşecek. Bu vesileyle Kurban Bayramının güzel ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim. Nice umutlu yarınlara hep birlikte kavuşmak dileğiyle."


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti