BAŞKAN AYDIN´DAN DAVET

BAŞKAN AYDIN´DAN DAVET

SİYASET 26.10.2018 20:38:06 0
BAŞKAN AYDIN´DAN DAVET

AK Parti İl Başkanlığına atandıktan sonra partinin kapılarını halka açan, birlik ve beraberlik içerisinde kucaklayıcı bir görüntü ortaya koyan AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın,  31 Mart 2019´da yapılacak Mahalli Seçim için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün AK Parti Ardahan İl Teşkilatı olarak haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Başkan Aydın ve Yönetimi, Ardahan Merkez başta olmak üzere 5 İlçe ve 1 Belde´de AK Parti´nin Belediye Başkanlığını kazanması için yoğun bir çalışma içerisine girdi.

Ak Parti İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıya Ardahan Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Fevzi Bozkurt, Kadın Kolları Başkanları Sultan Subaşı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için teşkilat olarak çalışmalara başladıklarını söyledi. 
Aydın, ?Önümüzdeki süreç boyunca tüm il ve İlçe teşkilatlarımız, belediye başkan adaylarımızla ile birlikte kapı-kapı gezeceğiz. Her gün sahada olacağız ve yerel seçimlerde rekor bir oy oranına ulaşacağız. Hedefimiz Ardahan´da ki tüm belediyeleri kazanmaktır? dedi.

BAŞKAN AYDIN´DAN DAVET

Hafta sonu yapılacak Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı öncesi vatandaşlara çağrıda bulunan İl Başkanı Hakan Aydın, ?Pazar günü Gençlik Merkezi Konferans Salonunda Saat 13.00´de,  Bakanımız, Milletvekilimiz Orhan Atalay, MYK üyemiz Burçin Öztürk, İl Koordinatörümüz Mahmut Gürcan, il ve ilçe belediye başkanlarımız, ilçe, belde başkanlarımız ve tüm kademe yönetimleri, İl Genel Meclis üyelerimiz ile il Belediye Meclis Üyelerimiz ve Halkımızın katılımı ile Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı yapılacaktır.  İlimize ve halkımıza daha çok hizmet getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz? şeklinde konuştu. (Ardahan Haber)


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK