Başkan Aydın, AK Parti il Başkanları toplantısına katıldı

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın video konferans yöntemi ile katılım sağladığı Genişletilmiş AK Parti İl Başkanları Toplantısı´na katıldı.

17.09.2020 14:20:55 0
Başkan Aydın, AK Parti il Başkanları toplantısına katıldı

ŞENOL KİRMAN 

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın video konferans yöntemi ile katılım sağladığı Genişletilmiş AK Parti İl Başkanları Toplantısı´na katıldı. Toplantıda gündeme dair konular ele alındı.

AK Parti İl Başkanları Toplantısı´na AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın´ın yanı sıra AK Parti Ardahan Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun´da yer aldı.

Toplantıda, kongreler, salgınla mücadele, yurt dışı politikalar gibi önemli konuların değerlendirildiğini ifade eden Başkan Aydın, ?Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımları ile video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen Genişletilmiş AK Parti İl Başkanları Toplantısı´na katıldık. İlçe kongreleri tamamlanan illerde il kongrelerine hazırlıkların başlatılması, salgınla mücadele, yurt dışı politikalarımız ve yeni projeler ile ilgili önemli konulara değindik. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin? dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak