BASIN İLAN KURUMU GAZETEMİZİ DENETLEDİ

Basın İlan Kurumu Kontrol ve Denetleme Kurulu gazetemizi yerinde denetlemek ve yapılan uygulamaları görmek üzere Ardahan’a geldi.

GÜNCEL 9.09.2022 14:27:00 0
BASIN İLAN KURUMU GAZETEMİZİ DENETLEDİ

HABER:ŞENOL KİRMAN

Basın İlan Kurumu Kontrol ve Denetleme Kurulu gazetemizi yerinde denetlemek ve yapılan uygulamaları görmek üzere Ardahan’a geldi.

Denetlemeler için İstanbul BİK Yetkilisi Ömer Erim Altınel, Erzurum BİK Yetkilisi Mustafa Köksalan ve Gazeteci Tekin Balcı Ardahan’da yayın hayatını sürdürmekte olan Ardahan Medya gazetemizi denetledi. Yapılan denetimde gazetemiz incelendi, evraklarımız, muhasebe kayıtlarımız ve çalışanlarla ilgili bilgiler kontrolden geçirildi.

Gazetemizde, denetimler yaklaşık 2 saat sürdü. Gazetemiz sorumlu müdürü Barış Bilgin, gazetenin resmi faaliyetleri ve işleyişi ile ilgili olarak sorulan sorular doğrultusunda, denetim kuruluna bilgiler verdi. Denetleme oldukça dostane bir atmosferde gerçekleştirildi. Bu kurul yılda bir defa tüm Türkiye’deki gazeteleri denetliyor. Kurul ayrıca, gerekli ikaz ve uyarılarla yapılan faaliyetlerin kanuna uygun yürümesini sağlıyor, gerekirse ceza yaptırımları uyguluyor, hatta resmi ilan hakkının iptaline kadar gidebilen bir yetkiye sahiplerdir.

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin, Ardahan’a bizzat gelerek denetimlerde bulunan İstanbul BİK Yetkilisi Ömer Erim Altınel ve Erzurum BİK Yetkilisi Mustafa Köksalan’a teşekkür etti.


1

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

3

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu

4

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

5

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık