Barış Pınarı Harekatı´na katılmak için askerlik şubesine başvurdu

Ardahan´da yaşayan Ahmet Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı´na destek olmak amacı ile askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik dilekçesi verdi.

15.10.2019 10:07:58 0
Barış Pınarı Harekatı´na katılmak için askerlik şubesine başvurdu

Ardahan´da yaşayan Ahmet Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı´na destek olmak amacı ile askerlik şubesine giderek gönüllü askerlik dilekçesi verdi.

Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı´na bir destek de Ardahan´dan geldi. Sivil Savunma Müdürlüğünde çalışan Ahmet Erdoğan, Ardahan Askerlik Şubesine giderek Barış Pınarı Harekatı´na katılmak için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Şube çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Erdoğan, "Bugün gururla ve onurla bayrağını taşıdığım Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak Barış Pınarı Harekatı´na katılmak için Ardahan Askerlik Şubesine müracaat ettim. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız bizleri çağırır. Biz de seve seve oradaki kardeşlerimizle beraber cansiparane şekilde savaşırız" dedi. 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı