BALLI: ?İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HER DAİM YANINDAYIZ?

Türk Kızılayı, kurulduğu günden bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenirken, Ardahan´da da Ahmet Ballı Başk

GÜNCEL 5.05.2021 14:56:52 0
BALLI: ?İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HER DAİM YANINDAYIZ?

ŞENOL KİRMAN

Türk Kızılayı, kurulduğu günden bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenirken, Ardahan´da da Ahmet Ballı Başkanlığında ki Türk Kızılayı Şubesi il genelinde iyilik dağıtmaya devam ediyor.

Ayni ve nakdi yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak gönülleri kazanan Türk Kızılayı Ardahan Şubesi, yardıma muhtaç vatandaşlara erzak kolisi yardımlarının yanı sıra pandemi süresince hijyen malzemeleri ile maske ve dezenfektan dağıttı.

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu Müdürü Barış Bilgin, muhabirlerden Şenol Kirman ve Bedrettin Şuay Türk Kızılayı Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı´yı ziyaret etti.

Türk Kızılayı Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı, Ardahan Medya Gazetesine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Türk Kızılayı Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı, ihtiyaç sahiplerinin her daim yanında olduklarını ifade ederek, Ramazan ayında da yardımların devam ettiğini vurguladı.

Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için yoğun çaba gösterdiklerini belirten Ballı, ?Ardahan´da yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gıda, giyecek ve nakdi yardımlarımız yılın 365 günü her daim yapılıyor. Kızılay yardım evidir, Kızılay Genel Merkezinin, hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için köprü görevi görüyoruz. Yardım talebinde bulunan ve bizde kayıtlı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sürekli yardımlar yapıyoruz. Ramazan ayında yaklaşık bin 500 ihtiyaç sahibi aileye yardım yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Pandemi dönemini boyunca da hijyen malzemeleri ile maske ve dezenfektan dağıttık? diye konuştu.

Türk Kızılayı Ardahan Şube Başkanı Ahmet Ballı, Ardahan il genelinde yardıma muhtaç duyan ailelerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtirken, Kızılay´a destek olan, yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere de teşekkür etti.


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi