Bal festivalinin tarihi belli oldu

20. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinin tarihi belli oldu.

GÜNCEL 10.07.2023 11:10:00 0
Bal festivalinin tarihi belli oldu

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

20. Ulusal Kültür ve Bal Festivalinin tarihi belli oldu. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 20’incisi düzenlenecek olan Ulusal Kültür ve Bal Festivali 12-13 Ağustos tarihlerinde yapılacak. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerek farklı illerden gerek yurtdışından gelen Ardahanlıların katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanan festivale katılımın fazla olması tahmin ediliyor.

Festival hakkında açıkalama yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir; “İlimizdeki çoğu festivalimizi çok şükür huzur içerisinde tamamladık. Belediyemiz ve Valiliğimizin iş birliği ile bu yıl 20’incisi düzenlenecek olan Ardahan Ulusal Kültür ve Bal Festivalimizin tarihi 12-13 Ağustos olarak kararlaştırılmıştır. Ardahan Belediyesi olarak, festival için çalışmalarımıza başladık. Bildiğiniz gibi Ardahan Bal Festivali´ne her yıl sadece bölgemizden değil, hemşerilerimizin yaşadığı İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara gibi illerden de büyük katılım oluyor. 20. Ulusal Kültür ve Bal Festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyor, kendilerini misafir etmekten dolayı büyük onur duyacağız” dedi.


1

Samanlık kül oldu

2

SERKA Fizibilite Destek Programı Kapsamında 2,5 milyon TL destek verecek

3

Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Zehirlenme olayı ile ilgili Valilikten açıklama

5

AK Parti İl Başkanı Yılmaz’dan mobbing iddialarına sert tepki