BAL FESTİVALİNDE MUSA EROĞLU FIRTINASI

Ardahan Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Kültür ve Bal Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Musa Eroğlu, en güzel türküleriyle etkinliği izlemeye gelen binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

GÜNCEL 14.08.2023 11:52:00 0
BAL FESTİVALİNDE MUSA EROĞLU FIRTINASI

Ardahan Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Kültür ve Bal Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Musa Eroğlu, en güzel türküleriyle etkinliği izlemeye gelen binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Ardahan Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Bal Festivali sona erdi. Kamuda tasarruf ve orman genelgeleri sebebiyle bu sene yine Ardahan Kalesi’nde gerçekleştirilen 20. Ulusal Kültür ve Bal Festivaline vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivalin ilk gününde halk oyunları gösterileri yapıldı, süzme bal, petek bal ve ana arı üretim dallarında dereceye giren üreticilere ödülleri verildi. Etkinlik, daha sonra halaylar ile başta yerel sanatçı Deniz Dark olmak üzere diğer yerel sanatçılarla devam ederken akşam saatlerinde sahne alan GRUP LAVİ konseri ile tamamlandı.

İkinci günde yerel sanatçılar, Grup Lavi ve âşıklarla devam eden festival etkinliğinin finalinde Türk Halk Müziğinin eşsiz sesi Musa Eroğlu, sahne aldı. 1,5 saat süren konserde usta sanatçı Eroğlu, en güzel türkülerini Ardahanlılar için seslendirdi. Etkinliği izlemeye gelen binlerce kişi, uzun süre hafızalardan silinmeyecek unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Festivalde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Festivalde sahne alacak olan sanatçıları yerelden seçtik. Ama finali Musa Eroğlu konseri ile bu yılki birlik, beraberlik festivalini huzur içinde tamamlamış olacağız. Ardahan’da 4 yıl boyunca her kesimle birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Ardahan’a yapmaya çalıştığımız hizmetlerle sizlerin gönlünü fethetmeye ve bundan sonra Ardahan’ın artık diğer iller gibi yürümeye değil koşmaya ihtiyacı var. Çünkü 1992 yılında il olan Ardahan’ın daha çok koşması gerekiyor ki 100 yıllık illerle arasındaki mesafeyi kapatsın” dedi.

20. Ulusal Kültür ve Bal Festivali etkinliğine; Ardahan Vali Vekili Şahin Demir, Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, AK Parti önceki dönem Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Berat Acar, Ardahan Barosu Başkanı Avukat Murat Yolcu, Arıcılar Birlik Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, CHP İl Başkanı Yalçın Taştan, CHP Göle ilçe Başkanı Recai Özalp, AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, MHP İl Başkanı Turgay Mert, DEVA Partisi il Başkanı Candar Yılmaz, İstanbul Ardahan İl Derneği Başkanı Deniz Aydemir, ARDAFED Başkan yardımcısı Şemsettin Şenel, STK temsilcileri, diğer parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti