BAL Ligi başlamasına bir hafta kala yeniden ertelendi!

Ardahan´dan Serhat Ardahanspor ve Hoçvanspor´un mücadele edeceği Bölgesel Amatör (BAL) Ligi Mayıs ayının son haftasına ertelendi.

SPOR 11.04.2021 10:27:47 0
BAL Ligi başlamasına bir hafta kala yeniden ertelendi!

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´dan Serhat Ardahanspor ve Hoçvanspor´un mücadele edeceği Bölgesel Amatör  (BAL) Ligi Mayıs ayının son haftasına ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu  (TFF) 18 Nisan´da başlayacağını duyurduğu Bölgesel Amatör  (BAL) Ligi karşılaşmalarını yeniden ertelediğini duyurdu. Açıklanan takvime göre; bir hafta sonra oynanması beklenen BAL Ligi, Mayıs ayının son haftasına ertelendi.

TFF Sağlık Kurulu tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: ?Covid-19 pandemisinin son günlerdeki seyri üzerine Bölgesel Amatör Lig maçlarının oynatılması ile ilgili TFF Sağlık Kurulu tarafından bir değerlendirme yapılmıştır. Yeni tedbirleri zorunlu kılan mevcut süreçte, gerek şartların elverişli olmadığı gerekse 266 takımın katılımının söz konusu olduğu lig organizasyonunun yeni riskler taşıdığı konusunda Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır. Bu kapsamda, daha önce 17 Nisan´da başlatılması planlanan Bölgesel Amatör Lig´in sağlık şartları uygun olduğu takdirde Mayıs ayının son haftası başlatılması uygun bulunmuştur.?


1

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

2

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

3

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı

4

Ardahan'da İl Genel Meclis Başkanı seçildi

5

Tohumluk soğan 100 TL den satışa çıktı