BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE İÇİN PEDALA BASTILAR

Yeşilay Cemiyeti Ardahan Şube Başkanlığı tarafından 10. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi.

SPOR 22.05.2022 15:51:00 0
BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE İÇİN PEDALA BASTILAR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Yeşilay Cemiyeti Ardahan Şube Başkanlığı tarafından 10. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ardahan Şubesi, bağımlılıklarla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu düzenledi.

10. Yeşilay Bisiklet Turu etkinliği çerçevesinde kent merkezinde yaklaşık 4 kilometrelik bir mesafe katledildi. Etkinliğe Ardahan Vali Yardımcısı Haluk Koç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, Yeşilay Ardahan Şube Başkanı Tolgay Gökdemir, Yeşilay Gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

80. Yıl Şehir Stadyumundan başlayan bisiklet turu, Halilefendi Mahallesinde devam ederek aynı noktada sona erdi. Burada açılan stantta katılımcılara hediyeler verildi.

Bağımlılıkla mücadeleyi sürdüreceklerini ifade eden Yeşilay Ardahan Şube Başkanı Tolgay Gökdemir, “Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu faydalı amaç için büyük heyecanla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte sizlerle bir araya gelmiş olmak bizler için çok değerli. Biz sizlerin desteğiyle çok daha güçlüyüz” dedi.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı