BAĞDEŞEN KÖYÜ DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR

Ardahan Bağdaşen Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAĞ-DER) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 14. Bülbülan Yayla Festivaline destek sunan ve katılan herkese teşekkür etti.

GÜNCEL 20.07.2022 16:02:00 0
BAĞDEŞEN KÖYÜ DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR

Ardahan Bağdaşen Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAĞ-DER) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 14. Bülbülan Yayla Festivaline destek sunan ve katılan herkese teşekkür etti.

Köylümüz Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hasan Şenel’e, köyümüz Muhtarı Sayın Erhan Şenel ve Heyetine, Valilik Makamı Basın Yayın Sorumlusu Köylümüz Sayın Şenol Bozkurt’a, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a Köprülü Belediye Başkanımız Sayın Yücel Akkoç’a, Ak parti İl Başkanımız Sayın Kaan Koç’a, MHP il Başkanımız Sayın Turgay Mert’e, ARDAFED Başkanımız Sayın Orhan Çerkez'e, Sevdamız Ardahan Dernek Başkanımız Levent Pehlivan’a

ANA SPONSORLARIMIZ

Mevlüt Bozkurt

Selami Bozkurt

Murat Aydin

Rize Gültekin Kardeşler

Basri Gültekin

Halil Guktekin

İshak Gültekin

NORMAL SPONSORLARIMIZ

Barış Bilgin (Ardahan Medya Gazetesi)

Tufan Akçam     

Mehmet Topaloğlu 

Yücel Bozkurt

Mikail Bozkurt

Gökmen Akçam  

Bülent Aydın         

Murat Koçak

Selim Akçam

Yıldıray Bilgin          

İsmail Kaya

İhsan Bozkurt

Ömer Şenel

Hüküm ve Ayhan.    

Kurtuluş Şenel

Mehmet Gültekin

Soner Bilgin

Ümit Bozkurt

Şaban Bozkurt

Atilla Bozkurt

İsmail Hakkı Bozkurt

İhsan Bozkurt

ve çeşitli hediyeler ile festivalimize katkıda bulunan hediye sponsorlarımıza, özellikle festival bakanlık projesinde bizimle hareket eden ve gerekli merciler ile irtibattimizi sağlayan köylümüz İsa Şenel Kardeşimize, Festival başlamadan önce hakka yürüyen ( Makamı Cennet Olsun ) Merhume  Göger ablamızın acısını sineye çekip bizlere devam edin diyen Bilgin ve Akçam Ailesine ve yine acısını hep birlikte yaşadığımız ev yangını haberi ile yıkıldığımız fakat acılarını sineye çekip bizlere devam edin diyen Ağdaş ailesine, işinden gücünden feragat eden Bülbülan Yayla Festivalimizin en güzel şekilde geçmesi için  canla başla çalışan emek harcayan bütün DERNEK YÖNETİMİ 'ne  ve Bağdaşen Köyü Spor Kulübü Başkanı Sayın GALİP BOZKURT’a

KOÇ AĞALARIMIZ

Yunus Emre Gültekin’e, Selami Bozkurt’a

İsmini unuttuğumuz sayamadığımız bizlere gönül desteği veren bütün hemşerilerimize köylülerimize  eşe dosta akrabaya sonsuz  teşekkürler. Rabbim seneye tekrarını ve daha iyisini bizlere nasip etsin inşallah..

Ardahan Bağdaşen Köyü 14. Bülbülan Yayla Festivalimiz Hayırlısı ile Bitmiştir...

Bizleri her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayan başta ARDAHAN BAĞDAŞEN köyünün gerek gurbette gerek sılada yasayan yüce gönüllü halkına teşekkürler. Ayrıca bizlere gurbetten sılaya 1 haftalık  gezi otobüsü organize eden Ak Parti İstanbul Sancaktepe İlçe Başkanımız Sayın TURGAY AKPINAR ve Yönetimine Minnettarız..

PROTOKOLÜMÜZ

Valimiz Sayın Hüseyin Öner’e, Millet Vekilimiz Sayın Orhan Atalay’a, Belediye Başkanımız Sayın Faruk Demir'e, İl Ticaret Müdürümüz Sayın Tülay Şenel’e, Ardahan Aras Edaş İl Koordinatörü Sayın Meryem Akpınar’a, Alay Komutanımız Sayın Naci Aldemir’e, Merkez İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Barış Eke’ye, Yalnızçam Nahiye  Karakol Komutanımız Sayın Osman Ev'e, İl Kültür Müdürümüz Sayın Efsal Alantar'e, ATSO Başkanımız Sayın Çetin Demirci’ye, Köylümüz İl Genel Meclis Üyesi Sayın Selami Şenel’e sonsuz şükranlarımızı sunarız.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti