Bağdaşen Derneğinden Piknik ve Festival Organizasyonu

Bağdaşen (Kınzodamal) köy derneğinin 22 Mayıs da İstanbul Çekmeköy, Taşdelen mesire alanında yapılacak piknik organizasyonuna tüm Ardahanlıları davetlidir.

GÜNCEL 10.05.2022 11:20:00 0
Bağdaşen Derneğinden Piknik ve Festival Organizasyonu

Ardahan Bağdaşen Köyü Derneği BAĞ-DER uzun zamandır pandemi ve orman yangınlarından dolayı gerçekleştiremediği, derneğin en önemli aktivitelerinden biri olan birlik ve beraberlik pikniği bu yıl yeniden yapılacağı bildirildi.

22 Mayıs da Çekmeköy Taşdelen mesire alanında yapılacak piknik organizasyonuna tüm Ardahanlıları davet ettiler.

Ardahan Bağdaşen Köyü Derneği (BAĞ-DER) Başkanı Mahmut Bilgin, metropol yorgunluğun bir nebze atılabilmesi için doğa da temiz orman havasında eğlenceli güzel bir pazar geçirebilmek için birbirinden güzel, değerli yerel sanatçılarımızla tüm Hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Bülbülan Yayla Festivalinde Çocuklar Doyasıya Eğlenecek…

Başkan Bilgin, “bu yıl ayrıyeten 14.sü düzenlemeyi hedeflediğimiz Ardahan ili Bağdaşen Köyü Yayla Festivalini de 15-16-17 Temmuz ayında yapmayı planlıyoruz. Bütün Ardahan STK'larinin belirtilen tarihlerde Bülbülan yaylasında Festival alanını kendi çadırlarını kurup 3 gün boyunca etkinliğin içinde olmasını istiyoruz. Bu yıl festival de değişiklikler yaparak, çocuklarımızın eğleneceği, ön plana çıkacağı bir festival olması niyetiyle uçurtma şenliğini programın içine koyarak bir farkındalık yaratmak istiyoruz” dedi.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler