AYTEKİN KAYA, ZAMANLA YARIŞIYOR

Ardahan’ın en hızlı milletvekili adaylarından İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, adeta zamanla yarışıyor.

SİYASET 3.05.2023 16:28:00 0
AYTEKİN KAYA, ZAMANLA YARIŞIYOR

Şenol Kirman/Ardahan Medya

Ardahan’ın en hızlı milletvekili adaylarından İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, adeta zamanla yarışıyor.

İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya’nın seçim çalışmaları kapsamında Göle ilçesini ziyaret etti. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti’yi Ardahan’da birinci parti yapmak için çalışmalarına hız veren İYİ Parti Milletvekili adayı Aytekin Kaya, gece-gündüz demeden esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Gündüz esnafları ziyaret eden Kaya, gece saatlerinde ise hane ziyaretleri yaparak adeta zamanla yarışıyor.

İYİ Parti Ardahan birinci sıra Milletvekili adayı Aytekin Kaya, ikinci sıra adayı Nabire Reçber, İl Başkanı Taşkın Polat ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Göle ilçesini ziyaret etti. Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamaya gayret gösteren Kaya, Göle’de esnafları ve halk pazarını ziyaret etti. 

Halk pazarında esnafları tek tek gezen Kaya, esnaflarla sohbet ederek, hayırlı işler diledi. Ziyaretlerinde karşılaştığı vatandaşların da istek ve taleplerini dinleyen Kaya, projelerini anlatarak, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti'ye oy istedi.


1

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

2

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

3

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti

4

MİLLET BAHÇESİ, ARDAHAN’A HAYAT VERECEK

5

VALİ ÇİÇEK: “UNESCO JEOPARK STATÜSÜ ALMAK İSTİYORUZ”