Aytekin Kaya: “Biz Ardahan’da çıtayı yükselttik”

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Adayı Aytekin Kaya, Çıldır ilçesinde seçmenle akşam yemeğinde buluştu

SİYASET 8.05.2023 13:03:00 0
Aytekin Kaya: “Biz Ardahan’da çıtayı yükselttik”

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Adayı Aytekin Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Çıldır ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Kaya, Çıldır’ın köylerini tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Adayı Aytekin Kaya, ziyaretlerinin ardından seçmenle akşam yemeğinde buluştu. Kaya, “Bizim adaylığımızla birlikte Ardahan’da çıta yükseldi. Ben rahatım, bundan sonraki seçimlerde adaylar seçmenin karşısına nasıl çıkacak, onu düşünsün” dedi.

İYİ Parti’nin Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, İl Başkanı Taşkın Toplat ve Çıldır İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Mavi Göl restoranda seçmenle yemekte buluştu.

Restoranı dolduran vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve yakın ilgi gösteren Kaya, Ardahan ve Çıldır ile ilgili proje ve düşüncelerini anlattı, 14 Mayıs’ta güçlü bir destek sözü istedi.

Kaya, seçim süreciyle birlikte adım atılmadık köy, mezra, mahalle bırakmadıklarını, her seçmen ile kucaklaştıklarını da sözlerine ekledi. Kaya’nın her sözünü alkışlarla kesen kalabalık, daha önce köylerini ziyareti sırasında tanıdıkları Aytekin Kaya’ya güvendiklerini dile getirdiler. 
 


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler