Aytekin Kaya: “Ardahanlılara söz, tüm dertlerinin dermanı olacağız”

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti’nin seçim çalışmaları yoğunluk kazandı.

SİYASET 8.05.2023 14:34:00 0
Aytekin Kaya: “Ardahanlılara söz, tüm dertlerinin dermanı olacağız”

Şenol Kirman/Ardahan Medya

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti’nin seçim çalışmaları yoğunluk kazandı. Ardahan’ın en hızlı milletvekili adaylarından İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İYİ Parti Ardahan birinci sıra Milletvekili adayı Aytekin Kaya, ikinci sıra adayı Nabire Reçber, İl Başkanı Taşkın Polat ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Ardahan merkezde esnaf ve kamu kurumlarını ziyaret ederek Hanak ve Damal’ın köylerinde vatandaşlarla buluştu. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti’yi Ardahan’da birinci parti yapmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti Milletvekili adayı Aytekin Kaya, vatandaşın hal ve hatırını soruyor, dertlerini dinliyor.  

Çalmadık kapı, girilmedik ev bırakmamaya gayret gösteren Kaya, halka projelerini anlatarak, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti'ye oy istiyor. Kaya, samimi ve içten davranışları ile vatandaşların gönlünü kazanarak, destek sözü aldı.

Milletvekili Adayı Aytekin Kaya, “Milletimizle buluşuyoruz. Çalmadık kapı, girilmedik ev bırakmıyoruz. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam. Ardahan İYİ olacak. Hemşehrilerimizin derdi çok, yıllardır derman olan yok. Ardahanlılara söz; tüm dertlerinin dermanı olacağız. Evladı gibi, kardeşi gibi, ağabeyi gibi bağrına basan hemşehrilerim iyi ki varsınız. Bu sevgi karşılıksız kalmayacak söz” mesajını paylaştı.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!