AYDIN: 2021 YILI ARDAHAN İÇİN YATIRIM YILI OLACAK

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL 6.01.2021 11:35:05 0
AYDIN: 2021 YILI ARDAHAN İÇİN YATIRIM YILI OLACAK

ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz genel yayın müdürü Barış Bilgin ve muhabirlerimiz Şenol Kirman ve Bedrettin Şuay´ın sorularını yanıtladı.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, ?Başta tüneller ve bölünmüş yollar olmak üzere yapımı devam eden Ilgar tüneli ve tüm karayollarımızın inşaa süresi bu yılda hızla devam edecektir. 2021 yılı Ardahan için yatırım yılı olacaktır? dedi.

YERLİ VE MİLLİ AŞI YOLDA

Yeni yılla birlikte başta sağlık konuları olmak üzere hükümetin yapmış olduğu çalışmalara değinen Başkan Aydın, ?Pandemi ile tüm dünyayı etkisine alan corona virüsle mücadele konusunda ülkemiz Avrupa ülkelerindeki yüksek ölüm ve vaka sayılarından daha iyi durumda olması cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde uygulanan politikalar neticesinde olmuştur. Çin aşısı ve ülkemizin geliştirdiği yerli aşılarla birlikte bahar aylarından itibaren hızlı bir aşılamanın olmasını bekliyoruz. İnşallah kısa sürede bu süreçten çıkıp yeniden eskiye dönüş yaşanacaktır? açıklamasında bulundu.

ILGAR TÜNELİ VE YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDECEK

Hükümetin 2021 yılında Ardahan´da yapacağı projeleri de açıklayan Başkan Aydın, ?Başta tüneller ve bölünmüş yollar olmak üzere yapımı devam eden Ilgar tüneli ve tüm karayollarımızın inşaa süresi bu yılda hızla devam edecektir. Geçen hafta Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde Ilgar tüneli çalışmasına ocak ayı içerisinde başlanacağı bilgisini aldık.? değerlendirmesinde bulundu.

ESNAFA DESTEK ÖDEMELERİ BU AY BAŞLIYOR

Pandemi dolayısıyla piyasaların sıkıntılı günler yaşandığının da altını çizen Aydın, ?Tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgınla canlarımızı kaybediyoruz. Bununla birlikte ekonomiye de bir maliyeti oluşmaya başladı. Bu maliyeti gidermek için Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bildiğiniz gibi esnafa kira ve gelir kaybı destek ödemeleri bu ay başlayacak. Esnafımızın bu zor günleri atlatması için yapılan desteklerin il bazında artırılması için bakanlıklara sorunlarımızı ve isteklerimizi iletiyoruz. İldeki STK temsilcileri ile yaptığımız toplantılarda onların istek ve taleplerini de bakanlıklarımıza iletip çözüm arayışlarımız devam ediyor.? Dedi.

AK PARTİ KONGRESİNDE AYDIN YENİDEN ADAY OLACAK

Gazetemiz muhabirlerinin sorularını da yanıtlayan Ak Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, kongre tarihi konusunda kesin bir tarihin belirlenmediğini ancak ilkbahar aylarında yapılabileceğini de sözlerine ekledi. Kongrede yeniden aday olacağını açıklayan Aydın, AK Partinin bir dava partisi olduğunu görev ve yetkilerden çok hizmet aşkı ile çalıştıklarını da vurguladı.

Ardahan Medya Gazetesi Genel Müdürü Barış Bilgin´de Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine teşekkür etti.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı