ATSO´dan öğrenciler için tablet kampanyası

ATSO, uzaktan eğitim sürecinde Ardahan´da ki ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası başlattı.

EĞİTİM 26.01.2021 14:08:57 0
ATSO´dan öğrenciler için tablet kampanyası

ŞENOL KİRMAN

ATSO, uzaktan eğitim sürecinde Ardahan´da ki ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası başlattı.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasınca başlatılan "Geleceğimizi Yalnız Bırakmayalım" kampanyasıyla 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye tablet desteği hedefleniyor.

ATSO Başkanı Çetin Demirci, Uzaktan eğitim sürecinde ilimizde ki ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlatılan "Geleceğimizi Yalnız Bırakmayalım" kampanyasına destek beklediklerini söyledi.

Başkan Demirci, ?Bilindiği üzere Covid-19 süreci, yoksul aile çocuklarının eğitim materyallerine ulaşma ve uzaktan eğitimi takip etme olanaklarının yoksunluğu nedeni ile eğitim ortamlarına erişimlerinde kayıpları çok fazla olmuştur. Süreç içerisinde farklı ekonomik sınıflarda yer alan hane çocukları arasında, eğitim farklılıkları, yoksul çocuklar aleyhine açılmıştır. Bu kapsamda ilimizde bu açığı telafi etmek ve Ardahan ?da yaşayan öğrencilerimizin eğitim kayıplarını en az indirmek amacıyla Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ihtiyaç sahibi 500 öğrencimize tablet yardımı yapılması için Ardahan Valiliğinin izni ile bir kampanya başlatılmıştır. Ardahanlı çocuklarımızın, umutlarımızın geleceği için bu kampanyaya, tüm hemşehrilerimizin, derneklerimizin duyarlılık göstermelerini ve desteklerini bekliyoruz? diye konuştu.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI