ATSO´DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin desteğiyle Dr.Arzu Kılıç Onuruna Girişimcilik Proje Yarışması´na katılan adaylara ve ATSO üyelerine girişimcilik konularında farkındalığı arttırmak üzere girişi

GÜNCEL 17.08.2021 13:46:21 0
ATSO´DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin desteğiyle Dr.Arzu Kılıç Onuruna Girişimcilik Proje Yarışması´na katılan adaylara ve ATSO üyelerine girişimcilik konularında farkındalığı arttırmak üzere girişimcilik eğitimi düzenlendi.

Programa eğitimci olarak; TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik Birimi Müdürü Mustafa Kemal İşen katıldı.

ATSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veyis Osmanoğlu ve Genel Sekreter Aşkın Kızılkaya ve Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Eştürk katılırken Dr. Arzu Kılıç Onuruna Girişimcilik Proje Yarışması Değerlendirme Komisyonu adına Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan Koordinatörü Ahmet Köksoy, Yarışmaya katılan adaylar ile üyeler katıldı.

TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik Birimi Müdürü Mustafa Kemal İşen ?in sunumuyla başlayan toplantıda Girişimcilik Eğitimi düzenlenme sebepleri, tecrübelerle edinilen bilgiler ışığında katılımcılara tavsiyeler, Ardahan ilindeki girişimci profili, girişimcilik destekleri anlatıldı.

Toplantıda konuşan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci ise, böyle toplantılara ev sahibi olmaktan mutluluk duyduğunu ve yapılan toplantıların ilimizde girişimciliğin geliştirmesine katkı sağlamasını dilediklerini kaydetti.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler