ATSO Başkanı Demirci'den seçim mesajı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, 31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL 2.04.2024 11:52:00 0
ATSO Başkanı Demirci

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, 31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından bir mesaj yayımladı.

ATSO Başkanı Demirci yaptığı açıklamada; “31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinin sorunsuz şekilde tamamlandığını belirterek “Milletimiz hür iradesini sandığa yansıttı ve önümüzdeki 5 yıl semtini, ilçesini, ilini yönetecek olan yöneticilerini belirledi. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, milletimizin oylarıyla göreve gelen tüm yerel yöneticilerimize başarılar diliyoruz. Ardahan’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, birçok projesinde gerek Ardahan Valiliği gerekse belediyeler ile iş birlikleri yapmaktadır. Seçimler sonrasında göreve gelen belediye başkanlarımız ile önümüzdeki süreçte çok başarılı projelere imza atacağımıza inancımız tamdır. Bu vesile ile yerel seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, seçilen tüm yerel yöneticilerimize de görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerinde bulundu.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!